Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Fantasy

Recenze (22)

plakát

Cela 211 - Vězeňské peklo (2009) 

než jsem si tento film pustila, nevěděla jsem o něm nic, kromě toho že je z vězeňského prostředí. A ani jsem nečekala nijak úžasný film, ovšem filmaři mi během 110 minut ukázali to jak moc jsem se pletla. Skoro jsem se bála mrknout abych nepřišla o nějaký záběr. A můžu ještě pár hodin přemýšlet o tom jak rychle se člověk může ocitnout na druhé straně aniž by to plánoval a že ve vězení jsou sice vrazi a jiná verbež, ale ta je bohužel stále i venku, byť se tváří jinak.

plakát

Babo (2008) 

úžasný zážitek.. přestože nepatřím mezi lidi co dojme každý film, tak u tohodle jsem plakala a smála se zároveň... perfektní

plakát

Percy Jackson: Zloděj blesku (2010) 

ve 3 ráno když nemůžete spát, je to dobrý film, jinak ne. řecké báje mám ráda a tohle je jejich dokonalá vražda

plakát

Občan X (1995) (TV film) 

skvělý film ukazující poměry v SSSR ( sériový vrazi jsou přeci pouze ve zkažené západní společnosti) a lidskou odvahu a výdrž ( Burakov). Celkem mě překvapilo když jsem se dozvěděla že je to TV film, to bylo to poslední co by mě napadlo.

plakát

Zkažená mládež (2007) 

snímek který možná z filmařského hlediska je průměrný, ale to mi přijde méně důležité vzhledem k tomu jak autenticky zachycuje to co se opravdu děje. Sama jsem se kdysi stala obětí šikany, byť fyzicky na mě neútočil nikdo. ale chování jedinců ve třídě a chování učitelů přesně odpovídalo tomu jak je zachyceno ve filmu. jediný rozdíl byl v tom že já pak nepostřílela spolužáky ale pokusila se zabít sama. takže za filmové zpracování bych dala 3 hvězdy, za "myšlenku" 5.. tudíž udělám průměr..

plakát

Zbouchnutá (2007) 

chtěla jsem se zasmát, a zasmála jsem se, měla jsem chuť na romantické kecy, dostala jsem je a to všechno v hezkym inteligentnim balení.

plakát

Vášeň a cit (2007) 

Nuda. Ačkoliv jsem měla chuť se kouknout na romantickej film, bylo tam podle mého málo romantiky, málo citu a vášně a téměř žádné drama. tento film už opravdu ne..

plakát

Harry Potter a Princ dvojí krve (2009) 

nemohu říct že by byl princ dvojí krve zklamání, ale nadšená z něj také nejsem. Je pravda že 6. díl patří i v knižní podobě k nejhorším, a udělat z mizerný knížky velkolepý film je těžké ba nemožné. myslím že Yates udělal co mohl a udělal to dobře, to se mu upřít nedá, za to také jedna hvězdička. Film je ale celkem nudný, mizerné romantické kecy na konci filmu doplněné mizernou "akcí" mě neberou (a to ani v té knižní podobě). Doufám že 7. díl dopadne lépe. Druhá hvězdička je za to, že je to prostě Harry Potter, ikdyž v 6. dílu má slabou chvilku..

plakát

Vzpomínky na lásku (2004) 

film který mě kdykoliv bez problémů rozbrečí. nádherný a smutný příběh lásky..

plakát

Pravidla lži (2006) 

po dlouhé době jsem narazila na český film který by se mi líbil. Nečekala jsem od něj moc, ale velmi mile překvapil