Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (9)

Já, Claudius

Já, Claudius (1976)

Nevím, zda jsem viděla lepší historický seriál z římské doby než byl tenhle, nevím jakým zázrakem byl puštěn v době tuhé normalizace do našich televizorů. Ale stalo se a ještě dnes za to díky. Derek JACOBI (hlas v dabingu mu propůjčil Petr HANIČINEC) jako kulhavý Claudius byl naprosto bravurní a myslím, že je v této jedinečné roli nenahraditelný. Ale i ostatní herci byli úžasní - byl to skutečně seriál na vysoké úrovni včetně vynikajícího českého dabingu. Dodatek : 3.12.2008 - seriál vychází na DVD, ale vydavatelství Řitka jej nechalo nově namluvit našimi předními herci (Martin Zounar, Valerie Zawadská atd.) a musím říci, že šťastně. Nic to neubralo na původní verzi z r. 1976. Výborně !!

Bratrstvo neohrožených

Bratrstvo neohrožených (2001)

Vynikající seriál, nevím, jak jsem mohla na něj v hodnocení zapomenout. Musím to napravit. Každý díl je zakončen tím, že se promítne skutečná osoba a její osud, která se této operace zúčastnila. Je jedno jestli voják přežil nebo padl a tím je dána v tomto seriálu pocta všem, kteří se velké bitvy v ARDENÁCH zúčřastnili.

Hříšní lidé města pražského

Hříšní lidé města pražského (1968)

Co tady mám hodnotit ? Podívejte se na tu plejádu vynikajících herců !!! Vždyť oni si to natáčení užívali stejně jako my diváci, co se na seriál těšili každou neděli, co to ČT 1vysílala To se bylo opravdu na co dívat !!.

Nemocnice Chicago Hope

Nemocnice Chicago Hope (1994)

Plně souhlasím s hodnocením kolegy "Golfisty". Nemám , co bych k tomu dále dodala až na to, že dochází stále na má slova, že film nebo seriál tvoří osobnosti a jim dané do úst vynikající scénáře, které si mnohé mega hvězdy i samy vhodně upravují. A v tom je celá popularita filmu nebo seriálu.

Četnické humoresky

Četnické humoresky (2001)

Určitě to je celkem povedený seriál, díky případům, které se za 1.republiky opravdu staly. Má to švih, detektivní směřování a hlavně NEOKOUKANÉ KSICHTY díky brněnským hercům. Pan TÖPFER a pan TROJAN - absolutní jedničky. Ty role jim prostě sedí, anebo jsou to tak báječní herci. Vyberte si. Musím však říci, že všichni herci hrají v tomto seriálu s chutí. Je to vidět na výkonech. Bez přemýšlení 5*.

Sedmnáct zastavení jara

Sedmnáct zastavení jara (1973)

Až se nechtělo v 70 tých letech věřit, že něco tak napínavého,"dobře koukatelného" mohl vyprodukovat v dobách socialismu (u nás po srpnu 1968) Sovětský svaz. Je samozřejmě otázka, zda by to bylo též tak zajímavé, kdyby Ottu von Stierlitze nehrál charismatický Vjačeslav TICHONOV, který byl bezesporu hvězdou č.l u sovětského filmu. Nevím, komu jinému by takhle "sekla" německá důstojnická uniforma. Další hvězda Oleg TABAKOV byl zaručenou hereckou investici, neboť ve spoustě filmu si podobnou roli zahrál. Těšili jsme se vždy na pokračování a není vůbec od věcí, kdyby tento seriál zařadila česká televize do svého programu i po těch téměř 30.letech. Já se tomu seriálu nebojím dát 5*.