Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Obsahy (14)

Bajo la Rosa

Bajo la Rosa (2017)

Mladičká dívka Sára (Patricia Olmedo) žije s rodiči a svým bratrem pokojný život až do doby, kdy je po hádce s matkou unesena. Únosce (Ramiro Blas) se záhy ozve s nabídkou návštěvy v jejich domě, na které si začíná diktovat podmínky dívčina návratu pod záminkou její smrti. Chce, aby její matka Julie (Elizabet Gelabert), bratr Alex (Zack Gómez) či otec Oliver (Pedro Casablanc) řekl nahlas své tajemství. Koho z nich myslí a co přesně chce slyšet? Každý v životě má přece něco, co by rád držel pod pokličkou. Kam až hra na pravdu dokáže zajít a co je motivem únosce? Jedna zásada se musí dodržet – „pod růží se mluví vždy pravda“.

Chci jen syna

Chci jen syna (1981)

Buddymu Evansovi (Burt Reynolds) je 44 let, je svobodný mládenec a vede spořádaný perfekcionalistický život. Okolí Buddymu neustále dává najevo, jak je jeho osobní život prázdný, že kdyby tu za minutu nebyl, nezbylo by po něm vůbec nic. Jako nejvhodnější řešení se jeví pořídit si syna, jenže to není jako koupit si nové auto, což si uvědomují všichni kromě Buddyho. Burt Reynolds v nejlepší kondici ukáže světu, jak na to. Nebo ne!?

Děvčátko se sirkami

Děvčátko se sirkami (1984)

Děvčátko se sirkami je krátkometrážní pohádka na motivy knihy H. C. Andersena, jedna z dílny ne příliš známé Milady Kačenové. Holčička na Štědrý den vyráží na saních tažených jelenem do lesa, kde ji stíhá fujavice, které holčička vzdoruje kouzelnými předměty. Svou cestou pokračuje na labuti až k poušti, kde na ni čeká džin a další kouzelné bytosti. Pohádka je natočena ponuře jako mnoho pohádek od Andersena. Všechny fantazie, jež holčička vidí v zapálené sirce však dobře skončí. Ne moc pozitivní atmosféru dokresluje klavírní a flétnový doprovod.

Kečupoví upíři

Kečupoví upíři (1992) (seriál)

Povedená rodinka upírů, kterých se ostatní bojí, i když nemají moc důvod. Jejich potravou není lidská krev, ale kečup, či tomatová omáčka. Počátkem devadesátých let byl pořad vysílán na ČT v pořadech Vega a Magion pod názvem Kečupoví upíři.

S.O.S.

S.O.S. (1994) (pořad)

Odpolední, tříhodinová hitparáda ve společnosti populární, rockové a jiné muziky. Uváděno Bořkem Slezáčkem a Pavlem Andělem.

Elitní boj: Být nejlepší

Elitní boj: Být nejlepší (1993)

Bratři Kulhanovi a jejich otec jsou zápasníci kickboxu. Jejich životním snem je získat titul mistra světa. Eric Kulhan, nenáviděný svým nadcházejícím tchánem, si přivydělává pouličními rvačkami až do té doby, než se společně s otcem a bratrem vypraví na turnaj do Las Vegas. Zde mezi sebou soupeří mnoho zemí, avšak z počátku se jeví jako jediný rovnocenný soupeř tým Thajska. Otázkou zůstává, zda-li thajský tým bude jedinou překážkou za cestou k vítězství, či se připletou do turnaje ještě i nekalé praktiky z řad Ericových známých.

Karamboly

Karamboly (1963)

Paul Martin (Jean - Claude Brialy je zaměstnancem cestovní kanceláře 321. V této cestovní kanceláři jsou zaměstnanci rozmístěni dle důležitosti po patrech, kde v tom nejvyšším úřaduje nekompromisní Norbert Charolais (Louis de Funés). Paul se snaží ze všech dostat se z prvního patra do těch vyšších a tak líže svému šéfovi paty, seč mu síly stačí, a snaží se tak dostat nejméně o patro výš za svého budoucího tchána, který má jít v nejbližší době do důchodu. Bohužel dle nařízení vlády je důchod budoucímu tchánovi prodloužen o pět let a krom toho se začíná ozývat i Paulova milenka. Paulovi nezbývá, než tyto problémy radikálně řešit... třeba i poněkud razantnějším způsobem.

Moji přátelé III

Moji přátelé III (1985)

Čas je neúprosný, ale i poté, co hrabě Mascetti (Ugo Tognazzi) ve druhém dílu skončí na invalidním vozíčku, se Moji přátelé snaží užívat si život jako za mlada. Mascetti žije v ústavu, kam ho jeho kamarádi chodí navštěvovat a kde ostatním pacientům zpestřují život různými lumpárnami. Po čase tu Melandri (Gastone Moschin) už klasicky najde objekt pro svoji lásku, o které si myslí, jako vždy, jen to nejlepší. Asi není náhoda, že v ústavu žije i Sig. Lenzi (Bernard Blier), kterému naši hrdinové také nedopřejí klidné stáří.

Příběhy slavných

Příběhy slavných (2000) (seriál)

Příbuzní, historikové, známí a kamarádi vzpomínají na slavné postavy českého, převážně uměleckého prostředí a snaží se je objektivně přiblížit ostatním.

Lámači kostí

Lámači kostí (1979)

Wei Chung - mladík z Toi Shanu, je odsouzen za vraždu ke čtyřem letům žaláře. Je jen náhodou, že dostane celu s jednookým staříkem - mistrem bojových umění, kterého se ve vězení každý bojí. Wei Chung ho několikrát vyprovokuje k boji, čímž si u něj získá respekt. Starý mistr mu za to těsně před popravou svěří půlku dřevěného přívěsku. Na Wei Chungovi teď je, aby se dostal z vězení a našel tu druhou. Sám netuší, že druhá polovina se nachází velice blízko…

Sympatický dareba

Sympatický dareba (1966)

Tony (J.P.Belmondo) je rošťák jak se patří a téměř každého svým sympatickým zjevem dostane tam, kde ho vždycky chce mít. Bohužel a možná i bohudík se vždy nespokojí jen s jednou ženou a ne s jednou ženou také zametá. Tak to jde až do té doby, než pozná Muriel (Mylène Demongeot) a jejího přítele Bibiho (Philippe Noiret), díky kterým se dostane do vyšší společnosti, kde páchá neplechu v daleko větším měřítku než dosud.

Honorin et la Loreleï

Honorin et la Loreleï (1992) (TV film)

Němka Julie (Grace De Capitani) přichází se svoji dcerou Lisou do malé francouzské vesničky, aby našla otce své dcery, u kterého by získala azyl. Cestou potkávají samotného starostu obce Honorina (Michel Galabru), který veze rakev právě s otcem Juliiny dcery - Kazimírem. Při pohřbu Kazimíra, kde je přítomna i Julie, se setkávají s negativní reakcí lidí ze vsi, kteří nemají Němce v lásce a tak se Honorin snaží Julii chránit a dostát spravedlnosti. V tom se mu snaží zabránit především jeden z vesničanů, který se rozhodne kandidovat na starostu.

Banánová slupka

Banánová slupka (1963)

Katy (Jeanne Moreau) a Michel (Jean - Paul Belmondo) jsou někdejší manželé. Obzláště Katy má velikou touhu pomstít svého otce a pokořit ego dalším lidem, kteří jí ještě leží v žaludku. K tomuto úkolu si vybere právě svého bývalého manžela Michela, vášnivého sázkaře, ale jinak dobrého chlapa. Poté, co se jim společnými silami podaří zruinovat majitele písečné pláže, vydají se na větší rybu - milionáře Lacharda. Všechny tyto akce však komplikují další z řad podvodníků ...

Moji přátelé

Moji přátelé (1975)

Partu pěti italských přátel rozhodně netrápí příbývající věk, ba naopak. Krizi středního věku překonávají s humorem a život si tak naplno užívají pomocí různých žertů, bláznivých léček a žen! Žádného člena nenechají nikdy ve štychu, pokud si to zrovna nezaslouží. Tento snímek je krásným přikladem každého chlapa, jak by měli vypadat MOJI PŘÁTELÉ.

Reklama