Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Krátkometrážní

Recenze (4 201)

plakát

Blok 99 (2017) 

New level of toughness. Doufám, že po tomhle masakru bude Feige ignorovat daredevilovského Kingpina z Netflixu, a obsadí jako hl. záporáka do Spideyho dvojky Vaugna.

plakát

Případ Sloane (2016) 

Poněkud drsné vhození do lobbistického žargonu v záplavě zdánlivě překombinovaných rozhovorů pomáhá mírnit výborná Chastain v jedné ze svých nejvěrohodnějších rolí. Škoda jen, že podobně vyšperkovanou pointu už mnohý - právnických filmů znalý - člověk tak nějak předem očekává... ale i tak fungovala!

plakát

Oklamaný (2017) 

Neuvěřitelný vývoj a myšlenkové pochody hlavního hrdiny - ve špatném slova smyslu. Delší stopáž vítána!

plakát

Gerald's Game (2017) 

Považte! Udělat to trochu víc do erotična odebráním protivné noční košilky, a pohybovalo by se to tady v úplně jiných číslech! Film, který může mít klidně deset naprosto rozdílných konců: divák nad nimi v duchu neustále polemizuje, a zároveň se nechává slepě vodit kingovskými serpentinami. První vskutku výborný celovečerní Netflix!

plakát

Modrý kód (2017) (seriál) odpad!

Objektivně je to na pět hvězdiček. Naneštěstí mi ale zrovna z krve pomalu vyprchával alkohol, začínala mi kocovinka, a já měl na parodii z nemocničního prostředí jen pramalou náladu...

plakát

Alien: Covenant - Prologue: Last Supper (2017) 

Klidně to k filmu mohli přidat, aspoň bych pak z Francovy opulentní role nebyl v IMAXu tak vyjevenej... modří vědí. Ten kluk je holt vtipálek!

plakát

Brockmire - Rally Cap (2017) (epizoda) 

Takový to jak člověk čas od času rád trpí u pilotu zprvu zajímavě vypadajícího seriálu jenom kvůli oblíbeným hercům. Ta půlhoďka mi totiž jinak vůbec nic nedala. Chci vrátit Togetherness.

plakát

Star Trek: Discovery - Návrat Klingonů (2017) (epizoda) 

Po svěžím filmovém vzkříšení v podobě Abramsovy trekkieovské krasojízdy přichází opět na přetřes levný seriál z veřejnoprávní televize, tentokrát ovšem s dialogy jako z pomocné školy a postavami, které do jedné utekly z intergalaktického blázince. To nechceš.

plakát

Chladnokrevný (2012) 

Parádní herecká skvadra v mírně nadprůměrné thrillerové hříčce, které podraží nohy snaha o dramatické konverzační finále. I když ale konec bolí, kouká se na to celé moc pěkně.

plakát

Příliš vzdálený most (1977) 

Šíře tohoto filmu je v mnoha - zejména válečné scény zobrazujících - aspektech jen stěží uchopitelná pro dnešní (počítačovými efekty zhýčkanou) mysl. Chvílemi se nelze ubránit pocitu, že režisér snad musel rozpoutat novou Světovou válku, aby vůbec mohl jednotlivé bitvy natočit. Ohromující ukázka toho, že Bratrstvo neohrožených a Zachraňte vojína Ryana nejsou zdaleka tak echt monumentálními počiny, za jaké jsem je dodnes v blažené nevědomosti považoval.