Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (100)

plakát

Prometheus (2012) 

Mohl to být dost dobrej film nebýt špatných dialogů, špatných herců, nechutnýho chování posádky lodi, hieroglyfů a jeskyních fresek.

plakát

Expendables: Postradatelní (2010) 

Další z filmů, který vpluje do stále sílícího a rozrůstajícího se světového veletoku průměrnosti, neoriginality, odbytosti, hlouposti...rozplyne se v něm a rychlým spádem zmizí v končinách, které by filmový fajnšmekr neměl nikdy navštívit.

plakát

Počátek (2010) 

Počátek je velmi zajímavý, velmi náročný a velmi....zajímavý:) Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

plakát

Casablanca (1942) 

Jeden z lepších filmů, z doby kdy byli herci a hlavně herečky mega afektovaný a prkený, hudba převážně orchestrální, kulisy potěmkinovský a obraz celej takovej divnej, bez barev:)

plakát

Sex ve městě 2 (2010) 

Mazec, ač jsem byl v kině skoro jedinej chlap náramě jsem si to užil:) Samantha je samice podle mýho gusta:) Víc estrogenu do filmové tvorby, moc příjemný zpestření... Pánové pokud nechápete tenhle fenomén tak se obávám, že nechápete ani svoji drahou polovičku

plakát

Nepříjemná pravda (2006) 

No toto.....takovejhle dokument snad dokážout natočit jedině američani... úpadek jejich civilizace je markantní téměř v každém jejich současném filmovém počinu. Autoři jsou totiž povětšinou lidé s IQ tykve. (pozn. na problematiku globálního oteplování nemám vyhraněný názor)

plakát

Velký Waldo Pepper (1975) 

Dobrý film, který nabízí nejen parádní práci kamery, velmi zajímavý příběh a skvělé herecké výkony, ale také kaskadérské kousky, nad kterými se tají dech.

plakát

Carrie (1976) 

Jedno příslová říka, že v dobrém filmu nesmí chybět obnažená ženská ňadra. Carrie toto důležité kritérium splňuje.

plakát

Ničitel Conan (1984) 

Výborná a rozmanitá fantasy. Je tam sice spoustu béčkových prvků, ale komu to vadí když je to tak zábavný

plakát

Temná hvězda (1974) 

Tak tady jsou hodně silné kořeny červeného trpaslíka:)