Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Deníček (23)

Nevadí

Tak Śťépu nakonec vystřihli a Génius z něj není. 

Ale nevadí. 

Genius

Můj syn Šťépa, kterému všichni říkáme Šťépa, protože se jmenuje Šťépa se dal na dráhu. Dal se totiž na dráhu slavného hollywoodského herce, jako je třeba Chris Pratt nebo Lorenzo Lamas. Právě v Praze (a v Liberci a kdoví, kde ještě) natáčí seriál Genius, kde hraje jednoho ze synů jednoho génia. Samozřejmě byste mi to určitě nevěřili, proto přikládám foto, které nás zachycuje v jeho karavanu.

Genius

Independence Day

Milý deníčku, 

 

tak jsem viděl Independence Day. Teda vlastně viděl jsem jenom polovinu, ale ono je to stejný, jako kdybych to viděl celý. Kdyby tam hrál Chris Pratt.... tak by to bylo stejně pořád dost blbý. Moc nechápu, že se lidi jako nepoučí. Před dvaceti lety se natočil fakt nic moc film a tak jsem vlastně ani nečekal, že pokračování bude lepší. A není! 

Deníček?

Cože, on je tu ještě pořád ten deníček? Aha, tak na ten jsem dočista zapomněl. 

za poslední dobu jsem viděl trestuhodně málo filmů s Chrisem Prattem. Ale dozvěděl jsem se o něm spoustu zajímavých věcí. Prý je to herec a hraje ve filmech!

Pořád se mi tomu nechce věřit! Díval jsem se na titulky filmu Aljaška v plamenech - ale tam nehraje. Tak já nevím. 

 

co myslíte?

Ach ten deníček

Milý deníčku, 

 

úplně jsem zapomněl, že vlastně nějaký deníček mám a tak jsem sem dlouho nic nezapsal. Viděl jsem film Room a ten film byl o pokoji. 

 

mějte se

Filmy

Milý deníčku, 

 

zase jsem viděl dva filmy s Ryanem Reynoldsem. To je teda... Hlavně to, prosím, neříkejte Chrisovi Prattovi. Prosím! Bojím se, že by z toho byl smutný. 

Ten první film byl docela dobrý, ale ten druhý byl horší. 

Zdrojový kód

Milý deníčku, 

 

tak jsem v tomto týdnu již asi po dvanácté, nebo dokonce ještě víckrát, viděl film Source Code. Asi nechápete proč, protože počet vesmírných robotů a Chrisů Prattů ve filmu je zhruba nula. Místo, aby se film odehrával v Kobercovém centru, se všechno děje ve vlaku. A ještě k tomu se to pořád opakuje. Čekal jsem, že by to mohlo dopadnout jinak, ale zase to skončilo úplně stejně. 

Bylo to ale rozhodně lepší než jiné filmy. 

Koberec

Milý deníčku, 

 

je to tady, čas nám uzrál na první fotografii vzoru mého koberce. 

Zjistil jsem dvě věci. Ve dne se koberce fotí líp než v noci. Chtěl jsem tu informaci zavolat Chrisovi Prattovi, ale nebral to. Jo a ta druhá věc, kterou jsem zjistil - to už nevím, co bylo. 

No uznejte, kam se na něj hrabe Aljaška v Plamenech!

Koberec

zajímavost

Milý deníčku, 

 

rád si vždycky čtu zajímavosti o filmech které jsem viděl. Teda hlavně o těch filmech, co jsou o robotech a co jsou lepší než Terminator Genisys a Aljaška v plamenech. 

 Tak jsem se jednoho lednového dne rozhodl, že o filmu, který jsem viděl (kupodivu to nebyl film s Chrisem Prattem, ale Ryanem Reynoldsem, psal jsem o tom sem do deníčku), že taky jednou napíšu nějakou zajímavost. 

No a teď mi poslali zprávu, že: "zaslaná zajímavost byla shledána jako nepatřičná"

Jen tak pro zajímavost sem tu zajímavost napíšu, abyste mohli sami posoudit, jak moc je nepatřičná. 

zajímavost

Photoshop

Milý deníčku, 

 

zjistil jsem, že můj oblíbený uživatel Daremes, kterého mám raději než Chrise Pratta a dívám se na něj raději než na film Kristián, ale už zase ne než na vzor svého koberce, zveřejnil ve svém deníčku další upravenou fotografii.  

Všem asi musí být jasné, že pivo nepiju a cigarety se mi oškliví, stejně jako Mirkovi Dušínovi nebo vesmírným robotům. A proto přikládám originální fotografii, aby bylo jasné, jak to všechno bylo. 

Photoshop

Už o mě píšou

Milý deníčku, 

 

uživatel Daremes, kterého mám ještě raději než Chrise Pratta si začal taky psát deníček. Píše tam hlavně o mně, o tom jak jsem chytrý a jaká je se mnou švanda. 

  Píše tam třeba taky, že mám syna Šťépu, kterému říkám Šťépa, protože se jmenuje Šťépa. V poslední době hodně dospěl, nechal si narůst knír a začal kouřit dýmku. Naštěstí zatím nepodpálil koberec. O tom tam už ale nepíše. Za chvíli bude mít narozeniny, dostane dort a helmu. Oranžovou

  Pak tam píše nějaké nesmysly, že snad v Tunelu piju pivo, ale tomu byste určitě nevěřili. Sice tam je něco jako usvědčující fotografie, ale je to asi upravené ve Photoshopu, prote podle fyzikálních zákonů by se to pivo, co mám v ruce, vylilo. 

to pozná každý. 

mějte se krásně.

Chris Pratt

Milý deničku, 

 

Když já toho Chrise Pratta stejně vlastně nemám moc rád. 

Chris Pratt

Můj nejmilejší deníčku, 

 

viděl jsem kus filmu s Chrisem Prattem! Byl to film Delivery Man a co se mi na tom líbilo asi nejvíc bylo to, že tam hrál Chris Pratt. 

Škoda jen, že tam nikdo neprodával koberce, že jo. Ale těším se, až to dokoukám, třeba tam ty koberce ještě budou. 

mějte se všichni krásně,.

Spousta filmů

Milý deníčku,

 

viděl jsem spoustu filmů. Špatná zpráva je, že ani v jednom nehrál Chris Pratt, ale ta dobrá je, že aspoň jeden film byl o robotech. Byl to film Spare parts, který byl dokonce o podvodních robotech. 

Taky jsem přes Vánoce trochu vyluxoval, abych lépe viděl na vzor svého koberce.

Jo a taky jsem viděl Policajta ze školky, což sice není tak úplně o robotech, ani o prodejně koberců, ale zase to není až tak špatný, jak by si mnozí mysleli.

 

PF 2016, nebo jak se to píše.

Prostě přeju všem hezký Nový rok :)

Hidden Gift

Milý deníčku, 

 

chtěl jsem se koukat na film Hidden, ale nemohl jsem ho najít. Nakonec jsem ho našel, ale nebyli tam žádní roboti ani Chris Pratt. A přesto všechno se mi film moc líbil, což zní možná neuvěřitelně. 

Pak jsem se ještě podíval na dva filmy s Ryanem Reynoldsem. Zase tam nebyli roboti!! Přijde mi, že v poslední době je strašně málo filmů o robotech.

Takže to byly filmy Self/less a Safe House. Abych teda pravdu řekl: jeden lepší než druhej. Vlastně teda naopak, Safe House bylo lepší než Self/less. 

Self/less měl docela zajímavej nápad, ale totálně to zazdili tím, že tu lidskou mysl nepřenesli třeba do robota, nebo že neletěli do vesmíru. To by bylo přece daleko zábavnější, že jo. Nechápu, co ti scénáristi dělaj. Každý přece ví, že film má být o robotech a nejlíp ve vesmíru. 

 

Jinak za chvíli budou Vánoce. 

Deniček

Milý deníčku, 

 

tak jsem se v uplynulém týdnu dozvěděl, že nejsem jediný, kdo si to tady všechno pravidelně čte. 

A to je fajn!

Viděl jsem film Roboti, který je o robotech. Roboty mám rád, ale tohle byla celkem nuda pro děti. 

Teď si pustím něco daleko lepšího, a to Robotí superopice v akci! Ano, vím, zní to to opravdu lákavě a jistě to bude ještě daleko lepší. Sice tam nehraje Chris Pratt, ani manželka Williama Shakespeara a bohužel se to neodehrává ve vesmíru. Ale to jsou asi jediné mínusy. 

Jo a já toho Chrise Pratta stejně nemám moc rád. 

Filmy

Milý deníčku, 

 

včera jsem se koukal na film Love and other drugs kde hraje můj oblíbený Jake a taky manželka Willama Shakespeara, která vypadá na svůj věk docela dobře, ale proto už měla v tom filmu asi toho Parkinsona. 

I když mi to přijde jako blbost, protože za doby Shakespeara parkinsona ještě nevynalezli, tak nevím. Nebyli tam roboti, ale celkem mě to bavilo. 

Ze mě zítřka?

Milý deníčku, 

 

viděl jsem film Země zítřka

čekal jsem, že to bude super, protože tam byli roboti. Ale za prvé to byli dost divní roboti a za druhé to byla pěkná kravina. Když bych to měl porovnat třeba s filmem Kristian, tak musím říct, že jsou to úplně jiné filmy a fakt nemá smysl je srovnávat. 

 

to jsem jenom chtěl napsat, aby to všichni věděli

Jurský svět

Milý deníčku,

 

film Jurský svět mě moc nenadchl. Hraje tam sice můj oblíbený Chris Pratt, ale já ho vlastně nemám vůbec rád. A taky tam vlastně bylo dost málo robotů.

A bylo to horší než Terminator Genisys.

 

to je pro dnešek všechno

ach ty můj deníčku

Milý deníčku, 

 

dneska ráno jsem dokoukal film Locke, který je lepší než Terminator Genisys. To je bohužel většina filmů. Sice ve filmu Locke nebyli žádní roboti, což mě mrzelo, protože roboty mám rád, ale byl to hezký film. Je o pánovi, co jezdí autem a pořád něco povídá. 

Kdyby třeba bojoval s roboty, nebo lítal vesmírnou lodí, bylo by to lepší, ale stejně se mi to líbilo. 

 

konec záznamu