Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (8)

plakát

Spirit (2008) 

Jak moc miluji fantasy, tak moc jsem se na tento kousek těšil. Obrazové zpracování super, charakter hl. hrdiny super a Samuel L. tomu taky hodně přidal, bohužel slabý scénář, dělá z tohoto filmu celkem o ničem podívanou. .. Škoda..

plakát

Riddick (2013) 

Teď asi naštvu většinu fanoušku Vin Diesela a série Rychle a zběsile, ale podle mě Vin je špatný herec. Navíc v sérii Rychle a Zběsile se mi vůbec nehodil, a nehodil se mi ani v jiných filmech kde hrál. Ovšem Riddick je napsaný přímo na něj, on se pro tuto roli narodil. Po Riddick: kronika temná a černočerná tma, vyšla tato věc, kde byly využity všechny jeho rysy včetně jeho hlasu, což se v žádném jeho filmu co jsem viděl zatím nepovedlo.

plakát

Zlodějka knih (2013) 

Grucie Lulecká: Jaka byla ta zlodejka knih? Aleš Brunclík: Bomba

plakát

Asterix a Obelix: Mise Kleopatra (2002) 

Snaží se o vtipné dialogy a sem tam i o vtipné grimasy. Daří se jim to na výbornou. Hlášky jsou chytré, grimasy nejsou trapné. A jsem velice rád za Jamela Debbouze, kterého jsem si oblíbil z filmu Angel-A.

plakát

Hvězdné války podle Turka (1982) 

Extrém.. Taková stupidita a debilita je buď dílem génia nebo člověka, který měl velice vážný úraz mozku, že mu v něm zbylo tak akorat pro sebe..

plakát

QI - na vše máme odpověď (2013) (pořad) 

Je škoda že náš retardovaný stát, není schopen odhodit své subjektivní a předpojaté názory vůči moderátorovi a ocenit konečně zajímavou, zábavnou vědomostní soutěž. Díky našim retardovaným spoluobčanům zrušili skvělý pořad, a zachránili infantilní ordinaci a podobné sračky...

plakát

47 róninů (2013) 

Božsky zvládnuta japonská kultura, boží fantasy prvky a boží Keanu Reeves.. Bohužel, nedotažený scénař a sakra málo akce, která by tomu dodala grády a koření které tomu chybělo.. Taky mě tam chyběla krev, ale u fantasy filmu se to dá čekat a předpokládat...