Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (391)

plakát

Tři bratři (2014) 

První a třetí příběh byl krásně zpracován, nový kabát starému příběhu. Jenže dohromady to nemělo hlavu ani patu a příběh s červenou karkulkou byl propadák. Ze začátku mi přišel Svěrákův komentář zajímavý ale rychle se omrzí a najednou zjistím, že již jsem to někde slyšel, viděl a pak již si jenom přeju aby nepokračoval.

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Dal bych si více Tarantina. Jinak výkony Waltze a Jacksona výborné.

plakát

Dredd (2012) 

Celkem jsem se těšil ale totok. No film je sice krátký, ale mohl by být ještě tak o půlku kratší (a to bych se u něho nenudil). Jen co se celý panelák zavřel, tak jsem si říkal, snad se to nebude celé odehrávat uvnitř a světě div se, stalo se. Pro mě něco mezi, co se mi nelíbilo. Ani slaboduchá střílečka, ani pořádný "akčňák" ani romantika, ani žádný děj, ani nic.

plakát

Bathory (2008) 

Zbytečně dlouhé, snažící se ze sebe udělat historický velkofilm.

plakát

Sněženky a machři po 25 letech (2008) 

Asi se jiz neda udelat po 25 letech stejna komedie se stejnymi herci a se stejnymi problemy. Coz je skoda. Film na mne pusobil ze zacatku ftipne, cekal jsem ohromujici komedii ale opak byl pravdou. Pesimismus, melancholie, zkroucene osudy. Hodne mne to vzalo. Do toho stare dobre hlasky, ktere jenom podtrhovaly smutnou atmosferu a osudy byvalych spoluzaku z gymplu. Kam a hlavne jak hluboko se da klesnout tot nam vypravi nas pribeh. Snad se tohoto stavu nikdy nedoziju.

plakát

Hledá se táta (2008) (pořad) 

A co příště hledá se dítě. Hráči budou chodit po domovech a hledat děti, když ono je to tak krásné, když se lidi najdou a nelznou v sobě to co hledali ale přes televizi. No fuj

plakát

Áčko (1997) (pořad) 

Jako začáteční pokus to bylo dobré ale po čase už toho bylo moc. Myslím, že kdyby se to nevysílalo tak často, tak by se to i déle udrželo.