Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (56)

plakát

Neviditelné zlo (2024) 

No čekal jsem fakt sračku, ale nakonec jsem to i dokoukal a ty tři hvězdy si to zaslouží. Takový rodinný odpolední film na Primě bych to pojmul. Trochu líznutej Insidiousem .

plakát

Land of Bad (2024) 

Mám ted 5 hvezdové období,tak proč je nedat i v tomto případě. Má rad tento druh filmů,kdyz se povedou. A za me se fakt povedl. Skvělá kamera i zvuk. Způsob vyprávění mi sednul.Russell Crowe film příjemně zjemňuje. Určitě doporučuji a zařazuji za filmy Lone Survivor a Act of Valor.

plakát

Železní bratři (2023) 

Sportovní psychologické drama. Film o cestě nahoru za každou cenu a o ''rodinném prokletí''. Za me skvěle natočené, atmosféra funguje, od začátku Vás sevře a svírá a svírá. Je to o životě a ten takový je.

plakát

DogMan (2023) 

Já jsem nadšený prostě. Besson mi na 2 hodiny zastavil čas. O filmu jsem si nic dopředu nečetl a o to více jsem byl překvapený a nadšený. Dramatický příběh kluka, kterému se díky okolnostem změní celý život. Lidský uděl propojený s psy a důvtipně vymyšleným názvem filmu funguje naprosto perfektně. Psychologické drama v tom vidím já. Pokud celý film nepochopíte a nevcítíte se do situace hlavního hrdiny, tak se připravíte o skvělý filmový zážitek.

plakát

Argylle: Tajný agent (2024) 

Fuj to byl ošklivý večer. Nudný totálně natažený pokus o špionážní asi komedii, která nebyla ani vtipná. Hlavní herečka tam s nadváhou vůbec nezapadá, v pulce ji převlečou do něčeho, v čem vypadá otřesně a vleče se to a vleče. Ani me nenapadá pro jakou cílovku tohle někdo natočil. :/

plakát

Double Blind (2023) 

Vicemene opet prvoplanovka,nuda,tuctové  :(

plakát

Oderbruch (2023) (seriál) 

Tak to jsem si po dlouhé době fakt pošmáknul. Skvělá ponurá atmosféra, výborný herci co nepřehrávají, žádný debilní nucené doplnění filmu černochama,vietnamcema a vykroucenejma frajerama. V pulce seriálu další nálož v podobě skvělého vypořádání se se scénářem. Žádné afektované herecké scény. Mazééééc. 10/10

plakát

Priscilla (2023) 

Jako líbilo se mi to,aleeeee........asi to vezmu spíš jako dokument na CT2,ale tam vlastně dávají daleko lepší dokumenty. Tak ja nevím teda.Mám rád hodně Elvise,takze i kdyby to bylo o jeho morčeti třeba, tak budu z toho vyjevenej  :) Priscilla to takhle prožila a cítila, tak proč ne. Asi mi vadila Elvisova,tedy hercova výška. Zvláštní je že ve jsou z filmu totálně vytlačeny Elvisovy písničky. Vše je směřováno jedním směrem bez odvádění pozornosti. Za me lehce pres 60.

plakát

Zlo si umí počkat (2023) 

Joooo další nový způsob servírování zla. Kdo se v teto tematice vyžívá, tak si bude chrochtat. Žádná nastrojená sragora,proste dítě nedítě :) kosej to tam jak má být. :) :)

plakát

Božské kapky (2023) (seriál) 

Mám rád tyhle filmy.Mám rád víno. Herci mi sedli, atmosféra,filtr,prostě celý to zapadlo a zpříjemnilo mi to dva krásné dny.