Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (8)

plakát

Karel Gott 70 (2009) (koncert) 

Snad celou první část jsem se naprosto ztotožňoval s Gottovou dcerou, která celou dobu, dokud neodešla, seděla s pusou dokořán. Však ono se není co divit, když zábavu obstarávají naše superstarové výkvěty v čele se Sámerem Issou. V druhé části, když přicházeli Gottovi vrstevníci, se úroveň trochu zvedla, ale žádná sláva. To nejlepší si musel oslavenec odzpívat sám, aby vůbec bylo čemu tleskat. Když k tomu přičtu z velké části naprosto nevhodně přiřazené písně a nepřítomnost moderátora, což snad v zábavném pořadu nemá obdoby, je to tak 30%. Chudák Karel, to si snad ani nezasloužil.

plakát

Fenomén Gott (2009) (TV film) 

Vcelku průměrně natočený dokument, bezesporu však o fenoménu české populární hudby.

plakát

96 hodin (2008) 

Geniální film, kterému není třeba nic vytýkat. Je tam od všeho trochu, ale ne tím odfláklým způsobem, ale všechno efektně promyšlené a perfektně dotáhnuté do detailů. Ani vteřinu jsem se nenudil a celý film jsem si náramně užil. Pro mě jeden z nejlepších akčních filmů.

plakát

Daleko do Nashvillu (2008) (TV film) 

Napínavý film, však délky seriálu, s jednoduchým příběhem a příjemnou stopáží. Od českého filmu jsem takové napětí opravdu nečekal. Pro mě velice milé překvapení.

plakát

U2 3D (2007) (koncert) 

Od první chvíle, kdy byl tento film ohlášen v ČR, jsem byl rozhodnutý, že na něj časem zajdu, protože U2 je jedna z mých oblíbených kapel. Do IMAXu jsem vcházel nedotčen 3D technologií a plný očekávání, protože po shlédnutí recenzí a hodnocení jsem čekal opravdovou bombu. Vyfasoval jsem brýle, posadil se a už to začalo. Efektní titulky a úvodní nářezovka v podobě Vertiga mě pořádně usadily, Bonova tvář kousek od mé mě dostala. Ale to bylo asi tak všechno zajímavé z celého filmu. Poté mi přišlo, že koncert spíše klesal než gradoval a již mi nic zajímavého nenabídl. Využití 3D pohledu by možná také mohlo být lepší. To, co mě prvních dvacet minut fascinovalo, mě posléze začalo nudit. Zkrátka nakolik mám U2 rád, s natolik těžkým srdcem musím hodnotit méně než většina ostatních. Zkrátka, bylo to dobré, ale mohlo to být lepší. Mnohem lepší. Proto bohužel 6/10 a "pouze" lepší tři hvězdy.

plakát

Vicky Cristina Barcelona (2008) 

Výborný oddechový film se zajímavou zápletkou, krásné prostředí doplněné skvělou hudbou a k tomu úžasná Penélope Cruz. Pro mě jasných pět hvězdiček.

plakát

„Marečku, podejte mi pero!“ (1976) 

TOHLE je komedie!!! Stará dobrá česká klasika. Kolikrát jsem to viděl a pořád mě to baví. Jeden z nejlepších českých filmů vůbec.