Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Ropáci

Ropáci (1988)

Jasná odpověď všem ekofašistům. Copak chcete vyhladit takto vzácný endemický druh? Styďte se!

Blok 99

Blok 99 (2017)

Starosvěstský, nekompromisní, před násilím neuhybající chlapácký film, který baví. Vedle všeho zaujaly esteticky a choreograficky netradiční bitky.

Predátor

Predátor (1987)

Nejlepší film o homosexuálech co jsem viděl a to vidím infračerveně.

Let číslo 93

Let číslo 93 (2006)

Dobře si na ty dny pamatuji. Neměl jsem totiž v té době televizi a mimo práci jsem chodil jen do hospody. A jednou tak po flámu jedu autobusem do fabriky, je mi zle, ale i tak si uvědumuji, že se cosi stalo. No a až v práci jsem se to dozvěděl. Dobré je, že mě to přinutilo koupit si televizi. No a v té televizi jsem pak viděl spoustu filmů na něž poslední dobou píši recenze. Parádní oslí můstek, co?

Sunshine

Sunshine (2007)

Jako amatérský rozbíječ atomů jsem zklamán vědecko-technickou stránkou, ale jako filmový fanoušek nadšen. Kdyby si tvůrci odpustili toho zbytečného padoucha, mohlo to být za šest hvězdiček.

Ichi the Killer

Ichi the Killer (2001)

V dobách, kdy slovo cool ještě nebylo tak zprofanované stvořil Miike tu nejvíc cool filmovou postavu všech dob: Kakiharu. Při kratičké scéně v níž Kakihara kouří, přičemž vyfukuje kouř dírami ve tváři jsem se tetelil blahem. Podobný pocit jsem zažil jen jednou a to, když si Ash uřízl motorovkou ruku (Lesní duch 2).

Muž odnikud

Muž odnikud (2010)

Nasraný asociál si "jde" pro unesenou dívku. Pro mě byl vrcholem odchod hlavního protagonisty z policejní stanice, ale i závěrečný souboj na nože a to co mu předchází je mimořádně koukatelný.

Prolomit vlny

Prolomit vlny (1996)

Viděno dávno, proto nechci hodnotit technické kvality filmu. Téma sebeobětováni, mě v rámci filmové, ale i literární estetiky fascinuje. A tento film je příkladem natolik silné oběti, že v dobách dávno minulých by stála na počátku nového náboženství... . Nádhera.

Tenkrát na Západě

Tenkrát na Západě (1968)

Nikdy bych nechtěl stát proti zabijákovi s blankytně modrýma očima. Filmová dokonalost. Snažil jsem se najít chyby, není přece možné, aby jeden film definoval žánr. Marně.