Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (20)

plakát

Cujo, vzteklý pes (1983) odpad!

Další z filmů, podle Kinga, který dopadl katastrofálně. Film nemá žádnou atmosféru, neni se ani čeho bát " na to že to má být horor " a herci podavájí mizerné výkony. Spousta pasáží z knížky ve filmu není a i konec filmu je uplně pozměněn. Cujovo stav neni ve filmu vůbec zobrazen tak jak to King popsal v knize, tvůrci se snažili z něho udelat jen krvelačnou bestii, což se ale vůbec nepovedlo. FIlm je jedna velká nuda proti skvěle napsané knize. Kingovo knihy bych radši zakázal převádět na filmové plátno než se aby se točili takové slátaniny !!!!

plakát

Opravdová kuráž (2010) 

Jedna velká nuda, zdlouhavý scény, samý kecaní. To že tam jezdí na koních a mají pistole u boků, z toho ještě nedělá dobrej western. A nebýt Jeffa Bridgese tak bych to možná ani nedokoukal, za něj dávám druhou hvezdičku.

plakát

P.S. Miluji Tě (2007) 

Pořád jsem přemýšlel mezi dvěma nebo třemi hvězdičkami, nakonec jsem se rozhodl pro tři. Hlavně díky skvělému Gerardu Butlerovi a příjmené muzice která protíná celý film.

plakát

Tenká červená linie (1998) 

Na tady tom filmu mě nenadchlo vůbec nic a na to kolik tam hraje skvělých herců, tak ani herecké výkony nejsou žádná extra třída. Někdy neznamená že spousta renomovaných herců zachrání film. Nuda schovaná za umění.

plakát

Divoké vlny (2007) 

Hezky se na to kouká, ale to je tak vše. Předvídatelný děj, chybí humor. Nejlepší z celého animáku je hudební doprovod.

plakát

Spirit (2008) 

Sin City mě nějak nenadchlo, ale pořád je to daleko lepší než Spirit. Jediný co za něco stálo bylo barevný zpracování, ale jinak šeď, nuda. Už v půlce filmu jsem si nepamatoval co bylo na začátku. Chaotickej děj a Samuel L. Jackson jako záporák byl spíš smíchu než aby děsil. Zase zabitý dvě hodiny času.

plakát

Nekonečný příběh (1984) 

Jeden z nejkrásnějších fantasy filmů. Vlastně jediný film tady toho žánru, který ho dokázal překonat byl až za dlouhých 17 let Pán Prstenů. A myslim jsi, že filmu pomohl i vynikající český dabing. Falco v podání Eduarda Cupáka je neodolatelný.

plakát

Terč útoku (1989) (TV film) 

Celkem průměrná kriminálka kterou ale hodně sráží otřesný dabing. Možná kdybych film videl původním znění, že by to bylo i na tři hvězdičky. Takhle mi to místami hodně kazilo dojem filmu.

plakát

Bathory (2008) 

No to byla blbost !!!!!!! Víc ani neni ani třeba dodávat. Vše už tady bylo řečeno....

plakát

Růžový panter 2 (2009) odpad!

Pane bože za co mě trestáš. Hrůza, děs a utrpení. Nebýt rychlého přetáčení na dvd přehrávači tak jsem ten film ani nedoukakal. Je vidět že je celosvětová krize když i takový skvělý herci ( Reno ; Cleese ; Molina; Irons ) berou role v takovýhle debilitách. Nebo si to jinak nedokážu představit, proč by v tom jinak hráli...