Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Chirurgové

Chirurgové (2005)

V této chvíli asi můj nejoblíbenější a každý týden netrpělivě očekávaný seriál. I po odvysílání šesti sérií a rozjeté sedmé seriál neztrácí tempo - ba naopak, řekla bych, že je čím dál tím lepší. Postavy se od začátku otočili o 180 stupňů - z nechci-se-vázat dvojky Meredith a Cristiny jsou vdané paní, snažící se o přírustky do rodiny a třeba ze "zmetka" Alexe je čím dál tím citlivější chlap (a i když se to snaží maskovat, všichni tušíme, že sbalení nové krásné doktorky ani šéfrezidentura není tím hlavním důvodem jeho změny). Líbí se mi, že i přesto, že se děj nijak extra a nepochopitelně nezamotává, tak je stále na co koukat a stále to člověka může těšit i šokovat zároveň.

Scrubs: Doktůrci

Scrubs: Doktůrci (2001)

Miluji seriály z doktorského prostředí a ke svým nejoblíbenějším a "vážnějším" (Pohotovost a Grey´s Anatomy) musím po všech osmi sériích přidat i Scrubs. A nejsou to jen fórky co tento seriál tak pozvedá. Hlavně všichni herci a jejich výkony - dokonce ani nedokážu říct, který z hlavních hrdinů je ten můj nejoblíbenější. Určitě vyčnívá Zach Braff, ale ani ostatní se vůbec neztrácí a opravdu se za celou dobu sledování nenašel nikdo, kdo by mi vyloženě vadil nebo do prostředí neseděl.

Ostré jako břitva

Ostré jako břitva (2008)

Vynikající seriál. Po první sérii jsem si říkala, že druhá lepší být ani nemůže. Nebyla, ale ta třetí už ano. Do čtvrté sérky jsem se musela trošku donutit - nějak mně nelákala ta dvacátá léta minulého století a teď jí považuji za nejlepší. Bojím se páté série, jestli půjde kvalita i nadále nahoru, budu potřebovat extra hvězdičku :) . Dokud jsem nenarazila na tenhle seriál, ani zdaleka jsem netušila, jak násilnou a temnou historii vlastně Austrálie má. 1.série - 90%, 2. série - 80%ˇ, 3. série - 95%, 4.série - 100% .. na pátou se právě chystám.