Reklama

Reklama

Obsahy(1)

„Na starý kolena jsem se teda stal video tvůrcem. A když už, tak pořádně: Tohle je moje televize. A nikdo mi do ní nebude kecat. Budu dělat jen to, co mě baví a o čem si myslím, že to bude bavit i vás. Jirka is back!“ (Televize Seznam)

Recenze (70)

HERGImanCZ 

všechny recenze uživatele

Za mě je to jak jaká epizoda. Babicův YouTube kanál je totiž (kromě vaření) především o humoru. Většinou je ten humor celkem v pohodě, ale někdy mi opravdu nesedne. Neustále kvůli tomu váhám mezi 3 a 4 hvězdami. Je ale pravda, že celkově má kvalita Babicovy televize vzestupnou tendenci, takže v současné době se už musím přiklonit k vyššímu hodnocení. Ze začátku se ale zkrátka objevovaly vtipy, které mi místy přišly spíše trapné, takže doporučuji s tím počítat, pokud se vrhnete na některá starší videa. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Jyrka bohužel přešel na druhou stranu a už absolutně vymizela jeho aura hlášek.Když stále dělal to,že nevěděl,tak to prostě byl strop.Teďka zapadnul mezi youtubery a už přešel vlastně spíše na to kouzlo obecného a placeného.Dvě hvězdy dám,protože plešouna néé,my se bojíme.Ano,opět hláška z let minulých.ICH BIN EIN GAMER je tuctovka bohužel,ale chápu pokrok.Já si radši pustím dobroty,kde díl,to je hláškující klenot jako havlův guláš. ()

Reklama

BaT_M 

všechny recenze uživatele

Klenot internetu. Tohle už je na úrovni klenotů jako moje milovaná svatba Jiřího Káry. Babica na starý kolena válí aneb jak jít z jednoho z nejhorších ohodnocených pořadů zde ( aneb Babicovi dobroty alá tv BarandoSoukup.) Na jeden z nejlépe hodnocených pořadů. Jyrka dal národu vědět, že ještě není vůbec za zenitem. Jyrko dávám ti všechny procenta a hvězdičky co můžu. 10000000%. PS: Těším až do tohohle kulinářského klenotu přijde pan Melíšek Flygun Oravců, to teprve budou kejkle. ()

oskiii 

všechny recenze uživatele

Pohodář Džordž, žrádýlko naprosto v pohodě. Jirka se našel, tohle mu sedí. Když se člověk s odstupem podívá na Dobroty, tak se nelze zbavit dojmu, že ho tehdy postavili před kameru, dali mu recept z Mimibazaru a Jirka to prostě jen “prodal”.  Každopádně, zatímco jeden něco v době covidu vytvořil, baví jej to, stejně jako diváky, druhý se opakovaně vrací do xté reinkarnace kdysi populárního pořadu. A ten první, v tomto případě Jiří, k tomu navíc nepotřebuje podporu v médiích. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

No poej se na to, nejlepší show na českém internetu! Gastronomický mág, kulinářský bůh, eso všech es, nestor české televizní kuchařiny je zpět! A my máme samozřejmě radost, konečně se ti Jyrko ty tvoje legendární hlášky vyplatily a začal jsi natáčet zábavná odlehčená videa, nebereš se vážně, umíš si ze sebe udělat legraci, plus k tomu samozřejmě tvoje geniální recepty, proste bomba. Jsem moc rád, že ses nám zase vrátil v plné parádě. Na tvoje notoricky známé chemické pokusy vzpomínám dodnes. Zkrátka ICH BIN EIN GAMER! Jyrka rulez! 10/10. ()

Zajímavosti (4)

  • V epizodě Ich bin ein Gamer #6Jiří Babica v záběru svoji kočku jménem Chimichurri. Odkazuje tak na komolení názvu této argentinské omáčky Jaroslavem Sapíkem. (Jakub10tanke)
  • V epizodě Ich bin ein Gamer #6 se objevil youtuber a streamer Flygun. (LUKICKK)

Reklama

Reklama