Reklama

Reklama

Za Atlantidou

(neoficiální název)

Recenze (4)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Na konci som mal podobný pohľad, ako tí okatí domorodci. A smial sa, ako v závere filmu postavy. Chcel som si, a dúfal som v to, užiť si nejaké dobrodružné béčko s mysterióznou fantasy zápletkou a zhliadol som len chabú podobu vysneného. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Za co ta 1* ? asi jen za podvodní záběry s Leigh Christian to je to jediné co stojí za to zmínit z celého filmu. 16% ---- 1/10 IMDb ()

Reklama

KOOHA 

všechny recenze uživatele

Jedna hvezda za jakysi pocit, ktery me do filmu vtahoval, i kdyz jsem celou dobu vedel, ze film je srot, herecke vykony detske kategorie a vubec to cele nedavalo zadny smysl ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Dobrodružný film jako vystřižený z filmového archivu 50. let, kdy námětově podobných snímků vzniklo nepřeberné množství. Nějaká expedice do neznámých míst, kde se setká s podivnou civilizací domorodého typu a kde je také ukrytý poklad. No, a samozřejmě s celkovou dobrodružně-romantickou atmosférou. Tentokrát se psala sedmdesátá léta, takže film je natočen barevně, ale jinak obstojně není o co stát. Snad až na podvodní scény, které jsou technicky opravdu povedené. Tyto záběry se nesou v téměř dokumentárním duchu. Na to, že jde o dobrodružný film, to však celkovému dojmu přidává jen velmi málo. Na film ze 70. let už tomu chybí výraznější akce a hlavně solidní příběh, o který by se dalo z diváckého hlediska opřít. Bohužel se zde nedá očekávat žádná zábava. Neúměrně slabý film pro slabší divácké chvilky. Za zmínku stojí snad jen to, že v něm hraje syn Johna Waynea Patrick. A to je asi tak všechno. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama