Reklama

Reklama

Jsem všechny dívky

  • Jihoafrická republika I Am All Girls
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Neoblomná detektivka najde pochopení pro vražedkyni, která se snaží systematicky likvidovat vedoucí členy vlivného kartelu obchodujícího s dětmi. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (31)

JokerBaby 

všechny recenze uživatele

Film sa podaril a divakovi dal nahliadnuť do sveta mafie a HIGH SOCIETY. Presne obchodníci z deťmi kde boli zapletení aj vysokopostavení činitelia.  Příběh je o dvoch policajtkách ktoré sa venujú únosom dievčatiek. A práve táto téma nenechá diváka chladným a udržuje ho v napätí až do konca flmu. Happy end tu nečakajte. V tom prostredí sa nesranduje. Film je jednoduchší , ale určite sa oplatí pozrieť. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Byla jsem zvědavá na film z JAR. Prasárny co se tam dějí jsou i po dlouhé době po ukončení apartheidu naprosto neskutečné. Co se tam muselo dít předtím si vůbec nedokážu představit. Něco jsem se dozvěděla i díky knize o Krejčířovi "Afričan" takže  vlastně vůbec nemám žádné iluze o této jinak nádherné zemi. Film je, ale bohužel takový, takový zvláštní díky bílé policistce, která mi chvílemi připadala úplně mimo mísu a vůbec nechápu, že tam mohla pracovat. Rozhodně je to, ale hodno zhlédnutí, aby si jeden uvědomil co se tam neustále děje a co se tam pohybuje za zvrhlé a odporné svině. Za mě 75% ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Obchodování s dětmi je na mnoha místech světa zatraceně vážný problém. Mnohdy ovšem takřka neřešený. Chybí peníze, chybí chuť, podpora úřadů, výraznější pozornost veřejnosti. V čele příběhu je vyšetřovatelka, která přihlíží tomu, jak záhadný vrah zbavuje společnost jednoho člena gangu obchodníků s dětmi za druhým a na jejich tělech nechává vzkazy. Radikální řešení, ovšem vyšetřovatelé v celé problematice stále tahají za kratší konec, i když se některým práce dostává zatraceně hluboko pod kůži. Divák ví víc než vyšetřovatelka (a je to škoda), z faktů mrazí, nezvyklé lokace jsou fajn, těžké téma je ale nakonec utopené v průměrnosti.   ()

ER 

všechny recenze uživatele

Budu mírně shovívaví vzhledem k zemi, kde film vzniknul. Ovšem dopředu hlásím, že nejde o průšvih. Děj je solidní, a díky tématu dokáže zaujmout. Bohužel je místy kostrbatý, ale kdo ví, možná to tak v JAR chodí  a vnímání toho, co se děje a jak se to děje může být pro evropského diváka trochu zavádějící. I když možná, že se film naopak snaží zalíbit i "globálnímu divákovi" a občas vznikne zádrhel. V každém případě jsem se v pohodě dodíval. ()

LukeSharp 

všechny recenze uživatele

Rádoby temná kriminálka, která má dva celkem zásadní problémy. Prvním je, že je to vlastně neuvěřitelně vyměklé. Vše se děje mimo záběr a tam, kde by se mělo tlačit na pili, scéna vždy končí. Druhým (a pro mě horším) faktem je, že se film rozhodl primárně sledovat postavu, která je absolutně neschopná, hloupá a vypatlaná kráva. Takhle dementní a nesympatický charakter jsem už dlouho neviděl a je dost možné, že se jedná o naprosto nejhorší policistku filmové historie, která posere na co šáhne a pak na základě své tuposti neustále brečí. Nuda a zklamání ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama