Reklama

Reklama

Zajatci robotů

  • Česko Válka robotů (více)
Trailer

Obsahy(1)

21. století — celý svět je řízen počítači, roboti pracují v domácnostech, úřadech, továrnách, počítače řeší i nejvýznamnější vládní rozhodnutí. Veškerou jejich výrobu řídí z ostrova zvaného Matka-věž elektronický supermozek lidstva, počítač Chiron 5: ten však náhle vyhlásí válku! Lidé jsou nuceni kapitulovat... Po delším období nadvlády počítače dojde k odvážnému pokusu ovládnout jeho centrum. Děsivé souboje v řídící věži jsou komplikovány střetem s podvratným gangem, který chce zneužít Chiron 5 pro své temné cíle... (Premiéra a.s.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (25)

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Nudná nepřehledná šikmooká robořežba s temnou, klaustrofobickou atmosférou, barvitými industriálními kulisami a mladou Brendou Bakke. Začátek s bitvou robotů mi připomněl TERMINÁTORA, následovala klasická scéna z akčňáku 80. let a la VETŘELCI či PREDÁTOR, jak spolu skupinka drsných mariňáků (zde hledačů čipů) vtipkuje v jakémsi letadle cestou na místo akce a pak už je to jen samé pobíhání jakousi ve tmě popř. zeleném světle se utápějící fabrikou a padání za oběť laserovým paprskům, nádržím s kyselinou a kdovíčemu ještě. A rozpačitý dvojhlasý český dabing, který si překládá, co se mu zachce, tomu dvakrát nepřidává. Kdepak, ROBOT JOX rulez! ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Tento film som hľadal cca 20 rokov a mylne som si ho pamätal ako americkú produkciu. Veľká to chyba. Jedná sa o celkom miestami podarený miestami hrozný osemdesiatkový sci-fi japonský zárez, ktorý je samozrejme už možné hodnotiť len z nostalgického pohľadu, ale dá sa. Tento film mi chýbal do trojice Robot Jox, Robot Wars a teraz Gunhed, samozrejme ten ďaleko za prvými dvomi menovanými. ()

Reklama

Master19 

všechny recenze uživatele

Perfektní dějová linie, ulítlá režie, nebyl by to špatný film. Bohužel natočené je to hodně jednotvárně a nepřidají také slabé efekty... Prostě mi vadí, když obrovské monstrum, které prorazí zeď jako papír se při pohybu třepe, jako by to byla deseticentimetrová figurka. ;-) Mimochodem, viděl jsem poprvé až teď, kdy je filmu 21 let. ()

Ebon 

všechny recenze uživatele

Staré robotické postapo z doby, kdy Japonci těžce ulítávali na velkých robotech. V nebojových scénách je pro mě vynikající atmosféra a “color“ postapo industriálu. Bojové scény trochu ruší levné triky, nekvalitní zadní projekce a chatrnost modelů robotů, což bylo už v době vzniku hodně oldschool. Ale atmosféra je pro mě úžasná, možná trochu ovlivněná nostalgií. Přechody z velkých bitevních scén do opatrného prozkoumávání budovy Kyronu5 s takřka strašidelnou minimalistickou elektronickou hudbou mě stále uchvacují. ()

Joll 

všechny recenze uživatele

Jako malej sem z něj byl naprosto odvařenej dnes už si ho připomínám jen klipem na youtube :) znám byl taky jako ROBOT WAR! :) Tak sem si to konečně sehnal a musím konstatovat, že nostalgie je svině, ale s nejlepším svědomím tomu nemohu dát 4 hvězdy jenž sem dával když sem jen vzpomínal z úcty k vetřelcům a terminátorovi to prostě nejde a musím snížit na 2 hvězdy ovšem lepší než Robot Jox to je určitě :) už jen kvůli drsné atmosféře.takže spíš 2 a půl hvězdy nakonec ať nežeru :) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film má natolik zvláštní atmosféru a vyznění, že než zapadl, ovlivnil milovníky scifi a též hudební scénu. William Gibson do své povídky „Virtual Light“ zařadil hlídkovací obrněnce Gunhead. A hlavním příkladem může být skladba od Front Line Assembly „Mindphazer“, což je prakticky videoklip ze sestřihu filmu doplněný záběry členů kapely v cyberpunkovým stylu. (Ebon)

Reklama

Reklama