Reklama

Reklama

Láska sladká i kyselá

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Zamilovaný pár řeší každodenní strasti i slasti a snaží se přitom zvládat nástrahy vztahu na dálku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

Marze 

všechny recenze uživatele

Korejská romantická fantasy o vztahu na dálku, která není moc chytrá. Určitě rezonuje s mnoha asijskými diváky a poskytuje neočekávaně bohatý vhled do současných korejských reálií. Tahle romance má své pěkné chvilky a ukazuje stalking v pozitivním světle. Je to o komplexitě vztahů a neviditelných hranicích. ()

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Zprvu nadějně vypadající romantická komedie se postupem času zvrhává v poměrně šablonovité drama ze života, kdy je pár rozdělen nekonečnou prací daleko od domova a vše začíná jít do kopru. Humor zmizí lusknutím prstu film už nemá prakticky co zajímavého nabídnout. Tedy až do samého závěru, kdy tvůrci na diváka vybalí opravdu nečekaný a skvělý zvrat. Bohužel závěrečných pár minut opravdu zbytek filmu nevynahradí. ()

Reklama

Heywood 

všechny recenze uživatele

Výborný film v mnoha směrech. Herecky skvělé, námět výborný a realizace krutosti života v Koreji také. To zneužívání lidí (obdobně u absolventů v našich právnických kancelářích) bylo přímo ukázkové. Podlézání připomínalo české státní úředníky včetně předvádění pracovních výkonů. Jedno se vždy potvrzuje: Láska na dálku umře v každé době, v každém režimu a když si dva mladí lidé tohle nepřiznají včas, skončí. Film nebyl vůbec komedií, ale vážným pohledem na to, k čemu jsou mladí lidé nuceni. (pro EU to neplatí, tady je flákárna zárukou dávek a čím více dlužíte, tím méně musí zaplatit. Opak korejské morálky, která ale ždímá mladé lidi extrémně). Vysoké hodnocení korejských filmů českými diváky už obecně nepřekvapuje. Výborně zpracované, domyšlené do detailu a se značným přesahem obsahovým i uměleckým. Vedle řady politicky korektních škvárů z USA nebo EU jsou tyto filmy osvěžením i v momentě, kdy se jedná o téma vážné až smutné. 75% ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Celkem obyčejný příběh, u kterého sice máte pocit, že je jako ze života, ale na druhou stranu se vám nelíbí, že takový je. Ve filmu - zvláště pak v romcom - toužíte přece dostat víc. Něco zajímavějšího, víc snílkovskýho, míň reálnýho, něco, co se v běžným světě neděje, s pořádným happy endem. Dlouho jsem nechápala, kam tvůrci tímhle počinem míří, ale musím říct, že konec byl udělaný prostě skvěle. ()

wege 

všechny recenze uživatele

Kdyby to bylo jen o tom prostředku, tedy o skloubení vztahu na dálku s normálním životem bylo by to daleko lepší. Ten začátek a konec byl divný, ano dával tomu filmu nadhled a mnohé vysvětloval, ale zároveň ten film kvalitativně degradoval. To její rozhodnutí muselo být těžké, a z mého pohledu, já ji prostě nechápu. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Film měl být uveden v kinech již v roce 2020, ale kvůli pandemii covid-19 byl vydán až 4. června 2021 na Netflixu. (Homerking)

Reklama

Reklama