foto

Mi-kyeong Kim

  • nar. 14.10.1963 (55 let)
    Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Sisun
2011 Beullaindeu
Geulreobeu
Ohjik geudaeman
2007 Byeol byeol Iygi2 - yeoseot batkkal moojigae
Goongnyeo
2004 Baramui jeonseol
Eseu daieoli
2003 Akasia
2001 Bomnaleun ganda

TV seriály

2018 Boksooga Dolawadda (TV seriál)
Daegun (TV seriál)
Kati sallaeyo (TV seriál)
2017 20segi sonyeonsonyeo (TV seriál)
Gobaek bubu (TV seriál)
Saimdang (TV seriál)
2016 Haengbokeul jooneun salam (TV seriál)
Maeumeui sori (TV seriál)
2015 Hwaryeohan yuhok (TV seriál)
Shoopeodaedi Yul (TV seriál)
Yongpalyi (TV seriál)
2014 Gwaenchana, sarangiya (TV seriál)
Heelreo (TV seriál)
Joheun nal (TV seriál)
Sowoneool malhaebwa (TV seriál)
2013 7Keup kongmuwon (TV seriál)
Cheonmyung : joseonpan domangja yiyaki (TV seriál)
Jikjangui shin (TV seriál)
Joogoonui taeyang (TV seriál)
Kyeolhonui yeoshi (TV seriál)
Neoui moksoriga deulleo (TV seriál)
Wangkwoneul sseuryeoneunja, keumugyeruel kyeondyeora - sangsokjadeul (TV seriál)
2012 Bogoshipda (TV seriál)
Botongui yeonae (TV seriál)
Goldeuntaim (TV seriál)
Shineui (TV seriál)
2011 Bitgwa geurimja (TV seriál)
Dongan minyeo (TV seriál)
Heeosyo (TV seriál)
Nae sarang nae gyeotae (TV seriál)
Watstcheu eop (TV seriál)
2010 Bujaeui tansaeng (TV seriál)
Gajokeui bimil (TV seriál)
Reonning, goo (TV seriál)
Seonggyoonkwan seukaendeul (TV seriál)
2009 Da joolgeoya (TV seriál)
Pateuneo (TV seriál)
Tamnaneun doda (TV seriál)
2008 Dalkomhan insaeng (TV seriál)
Kokkiri (TV seriál)
Nuguseyo? (TV seriál)
Saranghae euljima (TV seriál)
Taeyanghee yeoja (TV seriál)
2007 In soonineun yeppeuda (TV seriál)
Myeoneuri jeonseongsidae (TV seriál)
Nae gyeote isseo (TV seriál)
Taewangsasingi (TV seriál)
2006 Bomeui walcheu (TV seriál)
Keutbai solro (TV seriál)
Sseomdaei (TV seriál)
Yeolahob soonjeong (TV seriál)
2005 Haehoo (TV seriál)
영재의 전성시대 (TV seriál)
2004 Haetbit ssodajida (TV seriál)
2003 Roseumari (TV seriál)
2002 Daemang (TV seriál)
1999 Kaiseuteu (TV seriál)

TV pořady

2015 Dongsangimong (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace