Reklama

Reklama

Vaření se Sapíkem

(pořad)
Publicistický
Česko, 2021, 45 min

Obsahy(1)

Dva kuchaři, jedna kuchyně, stejné suroviny a dva různé recepty. Jaroslav Sapík a Jaromír Soukup předvedou své kuchařské umění a seznámí Vás s tradičními i překvapivými recepty. Uvidíte i kuchařské vychytávky, které oceníte při vaření a grilování. (TV Barrandov)

Recenze (8)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za Sapíka, protože alespoň někdo tam umí vařit a neleze mi vyloženě na nervy, když ho vidím na obrazovce. Jen jsem nevěděl, že je na tom tak špatně, že se musel dát dohromady s generálním. Njn vlastně je COVID a každá kačka dobrá i za cenu pošramocení vlastního jména. Zanedlouho očekávám další variantu obdobného pořadu (když už teď Soukup vaří i sám) a to Vaření Soukupa s Mírou Kalouskem – to bude teprve kulinářská pecka… ()

curil odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle člověk (Soukup) má zvláštní vlastnost nacpat se do všech možných pořadů. Konečně je to jeho a taky to tak vypadá. Viděl jsem dvacet minut a ty jeho kecy se nedají poslouchat ani u plotny. Už se dívat nebudu. ()

oskiii odpad!

všechny recenze uživatele

Vaření Sapíka s Babicou bylo zábavné, zvlášť když se během natáčení nasávalo. Vařili, sypali hlášky a člověk se u toho dobře bavil. Tady slizký všeuměl Soukup leze Jardovi do zadku…a to vlastně platí i naopak. Natočili dva díly a ty opakují pořád dokola. Každopádně…Soukup je strašné narcistické hovado. ()

Mozi odpad!

všechny recenze uživatele

Pana Sapíka mám rád ,ale toho Soukupa vedle něj jste si mohli odpustit. Připadal mi jak po lobotomii. ()

krpik odpad!

všechny recenze uživatele

Babica Sapík ještě se dalo . Občas jsem se podíval a zase tak hrozný pořad to nebyl i recepty byli fajn ale tohle. Pořad o ničem nezajímavý a nevím proč tam je Soukup toho člověka nemam rád a opravdu musí být všude. Přijde mě to nudný a zbytečný pořad. Pan Sapik to bohužel sám nezachrání . ()

Reklama

Reklama