Reklama

Reklama

Cuphead na scénu! - Série 2

(série)
Trailer

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Dobrodružství s piráty, obří máta nebo třeba ďábelské vidle? V téhle řadě čeká Cupheada a Mugmana spousta zábavy i velké trable. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Vlad2006 

všechny recenze uživatele

O trochu slabší než první řada, ale stále šílené, ztřeštěné a zábavné. Klady: výborný humor, více bossů z původní hry, animace (tak ne asi), hudba Zápory: málo ďábla, některé díly jenom zbytečně natahují délku seriálu, předposlední dvě epizody. Cuphead a Mugman se vrací v plné síle a i přes pár nedostatků druhou řadu doporučuji a těším se na třetí řadu. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

druhá řada je sice trošku slabší než první, ale pořád je to ztřeštěná jízda navazující na ty nejlepší kreslené grotesky minulého století. Co zamrzí je absence Ďábla, který se tu objeví jen ve dvou dílech a pořádný prostor dostane až v tom posledním. Jinak je to všem stále zábavné a s absencí momentu překvapení který měla jednička se to popasovalo se ctí...70% ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako ukazuje hodnotenie jednotlivých epizód druhá séria je jednoznačne slabšia, avšak solídny záver je dobrou návnadou na tú tretiu. Názvy niektorých epizód (I Scream Man, Ratś All, Folks) boli lepšie ako niektoré celé časti ale celkovo možno aj tento počin hodnotiť nadpriemerne. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série jen vykazuje dojezd toho všeho, co jsme viděli v koncentraci toho nejhoršího. Jeden díl je docela dobrý a svižný, ale některé jsou totální řitní výplach, kdy scenáristi jenom vařili vodu s blitky a nevěděli co by. Tady už moc vyždímat nešlo, další série je samozřejmě na bejtěná, takže bude řežba jako prase. V tom nejhorším slova smyslu. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Když jede Cuphead, Mugman a Ms. Chalice autem, uvidí na obloze stvoření podobné vzducholodi. Jedná se o bosse z herní předlohy Hildu Berg. (Vlad2006)
  • Když Ďábel působí chaos po městě, hraje na pozadí upravený soundtrack z původní hry z bossfightu „Carnival kerfuffle“. (Vlad2006)
  • Strejda Konvička vypráví, že jako malý vyhrál soutěž o „nejroztomilejší miminko“ poté, co Cuphead a Mugman vidí starý zapomenutý plakát o oné výhře. V anglické verzi se strejda Konvička jmenuje Elder Kettle, slovo „Elder“ znamená „být starý“ a na plakátě je uvedeno, že soutěž vyhrává Elder Kettle vedle fotky jeho jako miminka, což je nesmysl. (Petr.Penicka)

Reklama

Reklama