Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čoraz väčší počet ľudí sa stráca a pravdepodobne aj záhadnou smrťou umiera v temných hlbočinách jazera Loch Ness. Stávajú sa obeťami neslávne známej príšery, ktorá číha na dôverčivých plavcov a plavkyne, ale neskôr si trúfa už aj na väčšie ryby. Avšak aké iné tajomstvá Loch Ness skrýva? Koľko je pravdy v povedačkách o vajci príšery a šialenom vedcovi Georgeovi Sandersonovi (Sandy Kenyon), ktorý je za každú cenu odhodlaný netvora aj s jeho vajcom zajať a využiť pre vlastné ciele? Nakoniec, čo ukrýva potopené lietadlo z čias nacistov, ktoré sa nachádza neďaleko dúpäťa príšery a ktoré chce armáda získať a preskúmať? Dobrodružný hororový príbeh ponúkne na tieto otázky odpovede. (Incantator)

(více)

Recenze (4)

Luciášek 

všechny recenze uživatele

Jo jo, ta nafukovací matrace ve tvaru plesiosaura je vážně jako živá! ;D Ale jinak pro mě příjemné retro,které musíte brát s nadhledem. :) ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Nejdebilnější obluda na světě,tohle se nemohlo leknout ani malé dítě. Víte proč Lochnesku nemůžete najít pod vodou,když jí hledáte. Protože chodí po lese a rozkousává lidem hlavy. Jinak mě tohle dílko hodně zaujalo a nemohl jsem z něj zpustit oči,tak musím dát za čtyři hvězdy. Na konec si rozhodně počkejte. A taky se podívejte kdo to točil a poznáte,že tenhle člověk točil jen samé takové horory. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Na začátek musím říct že je škoda že těhlech filmů se netočilo dříve více, byly zábavné a koukalo se na ně příjemně. Máme tu třeba tohle a Crater lake monster bohužel to je asi tak všechno. Tenhle film mě sice nijak nepotěšil ale zábava to byla dobrá. Rozhodně nečekejte monstrum z obálky, tady je o dost menší a takový roztomilý ušatý loch nessátko. Jinak film se drží toho že skupina lidí hledá pravdu o jezeru loch ness. No a příšera se po chvilce objevý a začne chodit po lese(!) a žrát lidi z karavanu a odevšaď. Je to béčko a dost hloupé a monstrum je hodně gumové a většinou vidíme jen hlavu, což se o Crater lake monster(který je celkem dost stejný, ale přijde mi lepší)říct nedá tam máme pěknou stop-motion akci. Film je to slabší ale pokud se chcete bavit tak směle do toho. ()

Reklama

Reklama