Reklama

Reklama

Pojďte pane, budeme si hrát - Série 1 (1965) (série)


Potkali se u Kolína (S01E01)

(epizoda)
  • angličtina How They Met at Kolin

Obsahy(1)

Hlavní hrdinové jsou plyšové loutky, konkrétně dva mědvědi. Ten větší a chytřejší si říká Velký Medvěd, a ten menší a roztomilejší se jmenuje Malý Medvěd. Vystupují zde i jiné postavičky a všechny mají tu schopnost, že se dokáží proměnit od auta přes semafor až po míč nebo houkací kačenku. Koho že naši dva plyšoví medvědi na cestě potkali? Například ubrečený klobouk, zakletou princeznu, proradného kozla Breburdu a samozřejmě mnoho dalších. (Džejkop)

(více)

Recenze (165)

werus 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je absolutní vrchol. To zkrátka nemá chybu. Je to vtipný, roztomilý, absolutně nadčasový (jak jinak si vysvětlit, že mě to téměř ve 20ti letech baví ještě víc než jako malýho špunta :) ). Hlášky jsou nezapomenutelný a příběhy jsou zkrátka super, má to nápad, jedna příhoda lepší než druhá (výborná je třeba ta s tučňáky nebo.. všechny :)). Na Potkali se u Kolína jse dá koukat stále do kola, nezaslouží si nic jiného než plný počet hvězdiček. ()

Romadoor 

všechny recenze uživatele

V dětství jsem je nemusel, ale ve svých 25-ti si je pouštím pravidelně - a překvapuje mě jak stále více vidím, že ten malej byl zralej pro malér a velkej ho často tahal z bryndy (a občas ho trošku využil no...). Je to super, ale celkově u mne vede Zahrada svou zasněností...(medvědi jsou chvílemi dost hyperaktivní). ()

Reklama

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Hmmmm... Opravdu pozoruhodné, co s námi dovedli udělat dva plyšoví medvídci. Ano, je to tak. Malý a Velký. To jsou ti roztomilý medvídci, kteří s můžou proměnit v ledacos. Ti nám opatřili nádherné vzpomínky na dětství a nejen to. Dokonce nás okouzlili i v dospělosti. "Pojďte pane, budeme si hrát." 80% ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Různé vizuální vychytávky, jako například jsou proměny hlavních hrdinů v prakticky cokoliv, stejně jako dabing Rudolfa Deyla a pár slovních vtípků jsou skutečně úchvatné, nicméně v polovině filmu mě začalo dění na plátně připadat stereotypní a vlastně i bez větší výpovědní hodnoty - ani se vlastně není čemu divit, že mě už v mládí medvídci moc nezaujali. ()

Marv 

všechny recenze uživatele

Ve svých 22letech jsem se známým dobrovolně nabídl, že jim pohlídám jejich neskutečnýho fracka, jen proto že měli doma tuhle geniální záležitost a odmítali mi ji pujčit. A stálo to za to, dva plyšoví medvědi, proti kterým jsou transformers hadr, jeden malej, pitomoučkej a dobrosrdečnej, druhej větší, vypečenej hajzlík, kteří se neustále oslovují "pane". Výborný humor a perfektní animace kterou skvěle doplňuje hudba a naprosto geniální dabing. Copak jde tohle nemilovat? ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama