Reklama

Reklama

Pojďte pane, budeme si hrát

(seriál)
  • Česko Kdo to hodil, pánové (více)

Série(2) / Epizody(11)

Jeden je malý a hloupoučký. Druhý protáhlý a vychytralý s mlsným jazýčkem. Jednoho dne se potkali u Kolína a dali se do řeči. Po dlouhém klábosení o tom, jak měli geniální předky a příbuzné zjistí, že jsou bráchové a začnou si spolu hrát. Prožívají spolu mnohá dobrodružství a hry, které však nejsou ze strany toho většího zrovna čestnou zábavou. Ale malý medvídek to snáší vcelku dobře a tak oba navozují řadu úsměvných situací. (stub)

(více)

Recenze uživatele easaque k tomuto seriálu (2)

Pojďte pane, budeme si hrát (1965) 

nostalgických 5* Dítě se ve mně probudilo a musel jsem doplnit komentář k tomuto večerníčku, u kterého mě překvapilo, že má jen 11 dílů. Tím, že jsem na medvědy, tak není divu, že jsem ho měl v dětství tak rád a zůstalo mi to až dosud. Rozhodně za jeho oblíbeností je i skvělý dabing Františka Filipovského a Rudolfa Deyla. Prostě je to česká klasika, která by snad mohla potěšit i po padesáti letech. Ale to musí posoudit už další generace.... Za mě plný počet hvězd s poděkování Břetislavu Pojarovi za jeho pohádky a krátké filmy. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: X /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 3 (3*MAX) ] … A zase nutné BLÁBOLENÍ BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA nakonec, kvůli zdejšímu novému a omezujícímu pravidlu pro recenze (vysvětlení najdete v mém deníčku) ... ()

Potkali se u Kolína (1965) (S01E01) 

nostalgických 5* medvědům prostě nejde dát méně než 5 hvězd. Jsou zábavní a rozvíjejí u dětí fantazii, takže s chutí si je pusťte. Nemá cenu hodnotit jednotlivé díly, tak berte že nejvyšší známka je pro všechny. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 3 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Reklama

Reklama