Reklama

Reklama

Modrá až na kost

(seriál)

VOD (1)

Epizody(8)

Zavraždili jí otce a ona se chce pomstít. Obrátí se proto na mocného bosse podsvětí a pod jeho vedením se dá k policii. (Netflix)

Recenze (74)

Fr 

všechny recenze uživatele

„CENA ZA POMSTU JE STÁT SE NETVOREM…“ ///    Je zajímavý, jakým směrem se příběh o dívce, která touží po pomstě, začne ubírat. Je z toho gangsterka a policejní drama se zvláštní „Volavkou“. Samozřejmostí je akce. Poctivá ruční práce + to, co mi padne do ruky – nejčastěji kudla. Nechyběj bitky plný komparzu a nejednou si člověk říká, to už kurva přeháníte, páč tak dlouho nikdo nežije. Ale takovej je dneska trend – žít dlouho. Když si myslím, že už mě ničím nepřekvapěj, ukážou, jak uměj bejt citově drsný. Prostě Korejci!   ///  NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chcu se pomstít. 2.) Vedle urny fotra, stojí urna moje. /// Thx za titule „Lenka Večerková“.     /// PŘÍBĚH  ****  HUMOR  ne  AKCE  ***  NAPĚTÍ  ** ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Jihokorejský odvar Volavky a jí podobných filmů. Na oko pěkné, herecky padnoucí ale na poli 8 hodin se toho děje dost málo na to, abych se celou dobu bavil a na akci se zde hraje méně, než by se mohlo na první pohled zdát. Na každou epizodu tak spadá cca 5 minut akčních scén a většina děje byla nezajímavá úplně vata. ()

Reklama

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Evidentně Korea dokáže vyplodil i něco jiného než Olihně a rakety žádného doletu. Ztracený kousek, kteří si stejně někdo našel a objevil docela dobrý kus. Jasně, to, kde je seriál silný jako v zajímavém doprovodu hudby nebo i tajemného příběhu se brzy ukáže být ne tak originální a repetitivní. Na konci se dočkáme i takových telenovela výsledků, i přesto však Korea se posouvá do celého světa, ale stále asi nabízí lepší materiál. I tak je to lepší střípek letošního roku. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

další výborná jihokorejská záležitost,která se sice neuchytí ve světlech reflektorů mainstreamu jako třeba Squid Game,na kvalitě jí to ovšem neubírá.Místy lehce laciný vizuál totiž bohatě vynahrazuje jinde.Obsazení je sympatické a i když většina postav působí ploše,ty hlavní jsou dobře napsané.Akce je poměrně hodně a je správně kontaktní.Střílí se minimálně a většina se ubojuje rukama nebo na nože.Hlavní hrdinka je sice trochu robocop a to co zvládne ustát by normální člověk nedal,ale sem to tak nějak zapadá.Samotný příběh pak v jádru není nijak originální,ale daří se mu slušně pracovat s emocemi a připraví si i pár dobře fungujících zvratů.Klidně ať Netflix tahá a tvoří víc podobných...80% ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Další naprostá korejská pecka, která nabízí hutně postavený příběh v divácky vděčném prostředí mafie a policajtů v utajení. Herecky skvělé a to na obou stranách. Akce je téměř vždy osobní a na nože, tak jak jsme pěkně zvyklí (a samozřejmě kýble krve). Hudba výborná taktéž, soundtrack si rozhodně párkrát sjedu. Ačkoliv to není jenom čistá akce, tempo je slušné a dialogy a vývoj, či spíše pomalé odhalování příběhu nenudí, prostě se na to dobře kouká. ()

Galerie (214)

Zajímavosti (2)

  • Ryul Jang kvůli své roli shodil 10 kg. (mikki089)
  • Hlavní čtveřice herců pro své akční scény trénovala 2 měsíce před zahájením natáčení, zatímco hlavní hrdinka Soo-hee Han začala trénovat 3 měsíce dopředu. (mikki089)

Reklama

Reklama