Reklama

Reklama

Modrá až na kost

(seriál)

VOD (1)

Epizody(8)

Zavraždili jí otce a ona se chce pomstít. Obrátí se proto na mocného bosse podsvětí a pod jeho vedením se dá k policii. (Netflix)

Recenze (75)

zahadum 

všechny recenze uživatele

Cesta za pomstou nebola nikdy krvavejšia alebo prečo veriť sile noža ! Takto by sa dal zhrnúť do jednej vety ústredný motív seriálu ktorý pojednáva o pomste mladej ženy. Chcel som to rozkecať a rozpísať ale všimol som si, že kolega : EvilPhoEniX   to už spravil skôr a lepšie. Načo sa opakovať a načo písať čo niekto napísal presne tak ako to ja cítim. Je to skutočná dramatická jazda skoro bez hluchého miesta. Súhlasím s tým, že všetky postavy jednali presne ako mali jednať a divák nevie do poslednej chvíli kto a kedy zahynie. Tu nemá nikto isté, že sa dožije záverečných tituliek a nejaké tie americké sladké konce tu rozhodne nehľadajte. Naopak, seriál je jedna veľká kvalitne spracovaná depresia. Korejci to vedia a znovu ukazujú, že s Netflixom idú do boja s konkurenciou ...na nože !  80 % ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Tak za mě jasno, tohle je pro mě seriál roku 2021. Srovnání s Volavkou nebo The Departed je samozřejmě nabíledni, ale imho se jedná o naprosto odlišný počin, kterej si zaslouží s Volavkou nebejt spojovanej. V principu se totiž My Name od Volavky liší dost výrazně a kdyby neměl námět v tom, že se jedna postava infiltrovala někam, vlastně by to nemělo ani nic moc společnýho. Co dělá My Name pro mě nejlepší počin, co jsem z roku 2021 na malý obrazovce viděl (pozor! Zatím nezhlédnuto Cobra Kai!) je ten korejskej přístup, kterej v jednadvacátým století západní společnosti tak strašně chybí. Rozšířím tenhle žblecht později. ______ So-hee má světovej potenciál, třeba jí Netflix otevře dveře dál. ________ Perfektní soundtrack! ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Jihokorejský odvar Volavky a jí podobných filmů. Na oko pěkné, herecky padnoucí ale na poli 8 hodin se toho děje dost málo na to, abych se celou dobu bavil a na akci se zde hraje méně, než by se mohlo na první pohled zdát. Na každou epizodu tak spadá cca 5 minut akčních scén a většina děje byla nezajímavá úplně vata. ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Dobrý seriál z policajného prostredia. Ak si od neho veľa nebudete sľubovať, dokáže vás zamestnať na pár dlhých večerov. Príbeh je jednoduchý a dosť okukaný. Zo začiatku celkom svižne tempo, ku koncu sa to vsak už začínalo zamotávať čo spomaľovalo plynulosť deja. Posledná časť obzvlášť bola až moc prekombinovaná. Herci mohli trochu viac času venovať nácviku bojových scén a choreografii, ktoré pôsobili príliš lacno a kazili celkový dojem. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

91%. Možná proto, že se na gangsterské věci nedívám tak často. Možná proto, že mi to sedlo do nálady. A možná proto, protože je to i na jihokorejské poměry výborné. Syrové, lehce nepředvídatelné a ne s zcela dotaženým koncem. Pokud bych něco vytkl, tak rychlost hojení ran hlavních hrdinů a schopnost s nimi bojovat. Nerealistické, ale v rámci žánru přijímám. ()

Galerie (214)

Zajímavosti (2)

  • Ryul Jang kvůli své roli shodil 10 kg. (mikki089)
  • Hlavní čtveřice herců pro své akční scény trénovala 2 měsíce před zahájením natáčení, zatímco hlavní hrdinka Soo-hee Han začala trénovat 3 měsíce dopředu. (mikki089)

Reklama

Reklama