Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Haďák se Sid plánují velké rodinné usmíření. Přeprava samce zebry se zvrtne. Charlie a Izy rozjíždějí podnikání firmy a musí se vypořádat s Liškovou. Vojta řeší manželskou krizi. (TV Prima)

Recenze (3)

topi80

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže Burešová na telefonu (a všem volá ve stejné pozici se stejným pozadím), podfukářský šéf přesunuje svůj podfukářský byznys z Prahy do zapadákova, kde chce NENÁPADNĚ stejným trikem oškubat hned několik boháčů najednou. V Zoo řešíme přesun zebry. Kdyby nám tu zebru ukázali aspoň na fotce, když je pár záběrů zvířete v seriálu o zoologické zahradě takový problém. V první chvíli jsem se zaradoval nad scénáristickou vynalézavostí. Kdyby setkání rozhádaných sourozenců po desetiletích skončilo normálním pokecem, šlo by vskutku o pamětihodný neotřelý čin. Leč i to bylo po střihu hozeno do koše. A pak tady máme jednu smrt, takže můžeme očekávat posun jedné z postav do popředí. Přemítání nad vinou, očekávám nějaký ten alkoholismus, drogy, záchranu před sebevraždou v poslední chvíli atd. Ale to už předbíhám. ()

meda2016 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tomu zas scénárista natrh tipec! Co dělat, když odejdou dvě hlavní postavy - no budou tam opakovaně telefonovat a zbylá squdra musí zažít emotivni vzrůšo. Každý jednotlivě a zahuštěně na pět dalších dílů. ()

Reklama

Reklama