Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Sci-Fi

Recenze (720)

plakát

Román pro pokročilé (2019) 

Příběh postavený na jednoduché vtipné situaci. Důležitou volbou proti neúspěchu byl výběr představitelů. Bratr Etzler jako požitkový čuňas, bratr Vašut jako vyladěný playboy. Sousedka Čvančarová jako velké poprsí, redaktorka Hýbnerova jako saň. Předvídatelné schéma celkem bavilo a jazyk scénáře pasoval. Jen s přímočarým závěrem si mohli vyhrát. Pokud vás jmenovaní protagonisté neosloví, máte problém. ... Jo a prosím, v názvu "pro pokročilé" znamená pro stárnoucí - nic obdivného.

plakát

Kdo se ptá? (2024) (pořad) 

Nechat moderovat Dejdara zavání průšvihem - ale jsou tací, kteří ho milují. Pozvat do prvního dílu Koháka zavání trapností - ale jsou tu jeho obdivovatelé. Pazderková ráda utrpěla a mladí Tomešovi nezachránili. Vydržel jsem dvě kola a pak až vyvrcholení této nízkoúrovňové "zábavy". ... Nahradit sebestředného ale chytrého Boučkova kamaráda Prachaře v Máme rádi Česko dočasnou plytkostí zřejmě ušetří 9/10 nákladů. Také tolik hodnocení a posluchačů.

plakát

Nadace - Série 2 (2023) (série) 

Nebudu už hodnotit počtem hvězdiček. ... Série dva zaujme. Obrazová složka, i když proti první méně bombastická a častěji nedávající smysl, funguje. Logika děje a okolností, a zvláště v kratších scénách, bije do očí hloupostí scénáře - umě skryto za konfliktní situace. Opět hrstka lidí představuje celou populaci. ... Zřejmě by šlo odvodit, podobně jako ze Star Wars, boční linie a nadělat produkci spoustu peněz. Už teď z místa na místo a časem děj skáče a omlouvá skečovitost. ... Ale odpověď, proč se na to dívám, je - zvědavost. Dokázali přitáhnout diváky na zvědavost hned po prvním dílu. A na plastické barvité počítačové animace.

plakát

Téměř nevinná lež (2023) 

Ten zhmotněný vnitřní hlas nesympatického hrdiny mne štval. Marene, proč? Kate Hudson přeoperovaná na jinou známou tvář a slušné obsazení. Vždy jsem si chvíli zvykal a chvíli byl zaujat. ... Je lepší kniha než film - snad ano? ... Vyznění zpochybňuje sebe sama, můžu být dojatý i rozesmátý.

plakát

S tebou nikdy (2023) 

Od 120. sekundy víte, o co půjde (a to možná včetně titulků). Velkohubé a sexistické, chvílemi nechutné, podle ověřeneho schématu s jako většinou chytrými a skutečně pohlednými lidmi. Ty dva nejpohlednější zachraňují zájem - evidentně aspoň u mne kvůli Sydney. Ty ostatní páry doplňují povinné kvóty rasistů. .... Co víc prozradit...

plakát

Fallout (2024) (seriál) 

Hraje všemi barvami nálad, vůněmi čistoty i pachy špinavosti. Výsměch civilizaci. "Sestři, ať vejde další!"

plakát

Game Story - Holki (2024) (epizoda) 

Proč to bylo málo o ženách...... Protože zaměření je podobné 13. komnatě majitelů studií? Má to poslední díl napravit? Ženy mají prostě jinak zaměřenou psychiku, přistupují k fenoménu her a jejich tvorby jinak. ... Představte si počítačového nerda - má vůbec čas na vztah se ženou? To "nerdka" jistě má.

plakát

Game Story (2024) (seriál) 

Koho to mělo oslovit? Gamery let 2014-2024 těžko, pro pamětníky řídké, sami si pamatují víc. Problémem je spousta balastu, který je jednou z hlavních složek. Kdo z tvůrců nacházel dobové hlášky a obrazy, je zřejmě sebeuspokojen. Slyšel jsem rozhovor tvůrců v Quest stanice Wave. Jejich záměr oslovit i ty, kteří o hrách vědí málo, musel vyjít nazmar. ... Na druhou stranu bych pochopil obavu, že je za kontroverzní fakta v herním průmyslu bude potrefený žalovat. ... Sám jsem sledoval počítačové časopisy i dění scény. Kdo by nám mohl říct v dokumentu víc, jsou profese jako psycholog, fotograf, malíř, animátor, scénárista seriálů nebo hudební skladatel. Co v hrách nacházejí a co v nich nefunguje. ... Průvodní slovo příjemné, jeho obsah často nedostatečný. Kolem a kolem - je to (vzhledem ke spoustě zdrojů o současném dění) zapomenutelný dokument.

plakát

Uzavřený případ (2005) (seriál) 

Co se týká případů, klasická vyšetřovací kriminálka napsaná zručně a podpořená výkony dalších rolí. Neurazí, neodradí. ... Hlavní role překvapuje. Zdání hezké udržované šedesátnice v podání čtyřicetileté Kyry, která zaujímá pózy, krečovité výrazy a triky zkušené hvězdy kinematografie. ... Jak roli převezme Mary, je to lepší o přirozenost.