Nejsledovanější žánry / typy / původy

• Krimi
  • Akční
  • Sci-Fi

plakát

Poslední oběť (2023) (seriál)

Promrhaný potenciál první hodiny. Dobří herci se mísí s profláklými, což je škoda, rutinní váhání děje si plete s napětím.

plakát

Tři Tygři ve filmu: JACKPOT (2022)

Co bych tak chtěl vidět ...padl mi pohled na plakátek Hodinový manžel; a napsal do Googlu namátkou "příběh třech čuráků" a ...není překvapením, že nejvíc relevantním výsledkem je právě toto. ... ... ... Míval jsem předplatné MírPlay. Čeho je moc ...a tak dále. Kdyby Zeman psal scénáře, psal by pro Kozuba. Ten se ovšem v pořadu Jana Krause spolu se střihačem zbaběle posral do vejšky. Robin Ferro na divadle jede.

plakát

Případ mrtvého nebožtíka (2020)

Z lítosti nad protagonisty 2*. Vtipné scénky nedomyšlené, jak by mohly fungovat. Lhal bych, kdybych tvrdil, že se nepovedlo nic.

plakát

30. Český lev - Ceny České filmové a televizní akademie za rok 2022 (2023) (pořad)

Jako obvykle měli průvodci dojem, že tento večer je potřeba exhibovat. Občas mne zatrnulo ale jen Zbrožek se stal trapným účastníkem veřejného přenosu. Vůbec by mne nezarazilo, kdyby jej za úlevného smíchu publika odvlekli čtyři silní zřízenci. ... Večer patřil oceněným, ti měli jediní právo zdržet se na pódiu. ... Hudební doprovod orchestru perfektní. ... Výběr pohledů do hlediště nedostatečný - proč stále ti stejní? ... Vydržel jsem do konce, cenu jsem za to nedostal.

plakát

Láska přes internet (1998)

Je to samozřejmě naivní a schematický příběh. Ale vždy rád znovu shlédnu jemné sociální vtípky s Foxovou sobeckou partnerkou Patricií, které je protějškem Frank. Mrazi mne krásou sound Cranberries v Now Yorku po ránu. A na koci jsem dojatý i když ta scéna je taková blbost a uráží inteligenci Kathleen.

plakát

Carnival Row - Nový úsvit (2023) (epizoda)

Užijeme si dějinné peripetie lidstva nahuštěné ve druhé sérii. Vlády národů, spolků, gangů, náboženství, revolucí. Co to odnáší (ne obnáší). ... Cara má makeup podoby skutečného pohlaví

plakát

Carnival Row - Nové pořádky (2023) (epizoda)

Druhá série začíná zeširoka, obsahuje všechny možné emoce, které skýtala využít minulá. Přidala hanbu a zmnožila nespravedlnost. A strach.

plakát

Carnival Row - Soumrak (2019) (epizoda)

Odvážný díl vzbuzujicí nesouhlas i souhlas. Vkusně erotická scéna hlubokého sblížení - zároveň působí jako mezidruhové páření, které vzbuzuje atavistický odpor. Závěrečný díl dopoví. Ale v mysli připomene mnoho otázek k lidstvu jako druhu určujícího běh dějin. Vyloví na světlo vše, co stvořilo úspěšné říše ale taky všechny pokřivené charaktery a zločiny, které je udržovaly při životě. ...A s touto nadějí, že ponechal v příběhu různorodé role, čekáme na druhou sérii.

plakát

Carnival Row - Season 1 (2019) (série)

Příběh má váhu, poznáme v něm všechny zkušenosti lidstva a víc ty mizerné. Jde o to, jak jsou podané, kým, jak tomu věříme. Pomohlo by neobsazovat modelku 16 tého pohlaví a nebalamutit se vetchými křídly vážek. ... "Chaos je příležitost změnit rozložení moci." Proč obtížně budovat svými silami, když mohu křičet v davu o svobodě nesnášenlivosti, svobodě ničit historii, svobodě lhát. ...  Stačí otevřít oči, nezacpavat uši. A nepsat o nudě.

plakát

Docent - Rozhodnutí (2023) (epizoda)

Takže si to shrneme: Velmi dobře. Zaujalo až do konce a znervoznilo tak jak mělo. Zkrátka ti čeští pistolnici vypadají klidní i v akční situaci. A taky leniví.

Ovládací panel
1 bod