Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Thibault je nenapravitelný romantik, a když mezi ním a Rose přeskočí jiskra, myslí si, že se na něj konečně usmálo štěstí. Jak má ale sbalit nejlepší kamarádku? (Netflix)

Recenze (21)

Heywood 

všechny recenze uživatele

Manon Azem je ta, kvůli které film stojí za to vidět, protože spolehlivě rozbíjí představy o "správných plastikových" girls. Film s předvídatelným koncem je postaven na jednom herci a jeho třech (také velmi hezkých) přítelkyních, které v reálném životě asi nikdo nemáme. Ale zápletka s nimi je pohodová, příběh se pohybuje v jistotných vodách pomoci dětem v nemocnici (kdo by takového hrdinu nebral) a tak finále nepřekvapí. Pár vtipných momentů se najde, avšak soundtrack filmu je skvostný. Po idiotismech typu TOP charts USA a MTV je to doslova duševní osvěžení a za to film zaslouží hvězdu navíc. 60% ()

quokam 

všechny recenze uživatele

Film, ktery za mne sahal i po 4 hvezdicek, pokud by naznaceny odvazny zaver nebyl tak rikajic falesny. Nanestesti tvurci film snad primo zabili koncem kycovitym, ktery ok se neudal na letisti, ale efekt byl stejny, a pro jeho logiku  by v realu vyzadoval docela velky Bozsky zazracny zasah, ktery vsak ve filmu nebyl ani naznacen. A jak zd upozornil taktez Arsenal, film shazuji ulitby nezflixovske korektnosti, ktere zde jsou uplne nadbytecne  jak mekkos pod stromeckem. Za mne malo odvaznych 45 pro. No docela na mne netypicke hodno, bo se stale nedokazu odvazne rozhodnout, zda li nakonec dat hvezdy dve ci tri, tak neco mezi tim. ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Takhle já si romcom určitě nepředstavuji. Romantika skoro žádná, komedie velmi slabá. Parta kamarádek sem tam sice hodí nějaký povedený vtípek, ale ta správná chemie mezi nimi taky není. I tak ale převyšují hlavního hrdinu, který absolutně postrádá jakýkoliv charisma.  A konec to celý vlastně ještě víc shodil. 2* ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Francie nejspíš vysílá svoje scénaristy romantických komediíí na stáž k nám,protože Friendzone je romantická komedie českého střihu a má všechny potřebné atributy.Jednoduchý příběh,trošička romantiky a marná snaha o humor,která se ale míjí účinkem.Na jedno podívání sice vyloženě neurazí,protože je to vlastně neškodná polozábava,ale v tomhle žánru je tolik lepších věcí...40% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Chcel som si pustiť niečo oddychové, ale toto bolo vážne už na mňa moc. Huba zalepená ešte aj druhú deň, klišé a trápnosť treba vylievať kýblami. Miestami sa mi zdalo, že to točilo nejaké osemročné dievča a tvárilo s apritom hrozne múdro, akože je všetko cool podľa najnovších korektných štandardov. Z každého troška troška - LGBT..... No jednoducho hnoj. 15/100 ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama