Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladí rebelové Fong (Wong Yu) a Hu Huei Chien (Chin Siu-Ho) se neochotně zapíší do služeb chrámu Shaolin, jelikož je pronásleduje císařská garda vedená zlověstným generálem Chikem (Lo Lieh). Generál Chik má spadeno na zlatý medailon, který jeho vlastníkovi daruje velikou moc k ovládání celé Číny. Zlatý medailon ukrývá rodina Fonga, která netuší, jakou má medailon cenu. V chrámu Shaolin se však dvojice nových studentů setkává s tvrdým drilem a dvěma mistry Muem (Gordon Liu) a Jinem (Phillip Kwok), kteří nemají rádi odpadlíky. Mladí rebelové, kteří berou život s humorem, musí prokázat svůj nesporný talent v bojovém umění kung-fu a nakonec se postavit i samotnému generálu Chikovi. (Epistemolog)

(více)

Recenze (4)

Idaho odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud vás nebude nutit sledovat tenhle film váš úhlavní nepřítel s nabitou zbraní, vyhněte se mu. V zásadě jde o to, jak vláda dynastie Čching vyšle nějakého zabijáka, aby zničil klan školy Hong, kteří mu odporují a zcizil jim zlatý medailon, který když dostane, bude zničen celý odpor (bůh ví proč) . Poté co většinu klanu zničí, žena jednoho z mistrů pošle svého syna skrýt se do Šaolinu. Pokud by šlo o drama a byly by vysvětleny všechny otázky děje, bylo by to fajn. Jenže většina z 90 minut filmu je vyplácaná na trapné vtípky, připomínající vzdáleně Policejní akademii, kdy se pošťuchují mezi sebou novici a starší žáci (v jednom z nich poznáte Gordona Liu) takže na nějaký příběh není čas. Naprosto nechápete motivy postav, což může být zapříčiněno děsivými titulky. Akční scény jsou na hranici snesitelnosti, trpí špatnými dráty, v celém filmu se mi líbila jen jedna. ()

Reklama

safrol13 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdy za závěrečnou brutální řežbu, která jakoby vypadla z jiného filmu. Jinak nuda, a trapný humor. Dokoukal jsem asi na desátý pokus... ()

miklaras 

všechny recenze uživatele

Crazy Shaolin Disciples není moc velký zázrak, ale jede ve stylu klasické čínské komedie, což bývá pro Evropana občas nepoživatelná záležitost. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Akční režii měli na starost Albert Lam a So Hon-Sang. (Epistemolog)

Reklama

Reklama