Reklama

Reklama

Mistři podvodu

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dokument o vzestupu a pádu podvodníků, kteří zneužili systém kvót Evropské unie na produkci uhlíku a pořádně si namastili kapsu. A pak se pustili jeden do druhého. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

klukluka 

všechny recenze uživatele

Moc jsem nepochopil, proč se Marco Mouly vystavoval před kamerou..? Snad že si mohl být jistej, že je v přítomnosti členů televizního štábu relativně v bezpečí. Věčně mu to ale procházet nebude, Arnaudovýho tchána sejmuli jako 76letýho staříka a pořád to někomu stálo za to. Podvod nijak rafinovanej, klasická šmelina s DPH, na podobným principu funguje polovina zlodějů v EU. Žádní mistři podvodu, jen šmejdi, kteří se dozvěděli o mechanismu, kterej vědomě umožnil nějakej obršmejd z Bruselu. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Šikovníci, ktorí využili dieru v systéme a poriadne si tak prilepšili. Len škoda, že im to potom akosi začalo prerastať cez hlavu - vlastne ako všetkým, ktorí sa ocitnú v pasci zvanej chamtivosť. Každopádne, dokument bol zaujímavý, a úprimne, nikdy som o niečom takom ako kvóty na produkciu uhlíku nepočul. Solídne 3*, viac tomu akosi dať nedokážem, lebo napriek remeselne dobre zvládnutému dokumentu, išla téma akosi mimo mňa. ()

Reklama

Disease 

všechny recenze uživatele

Parta nablbel dělá daňové úniky. Tohle fakt žádní mistři podvodu nejsou, proti nim jsou štráfci z kauzy LTO sofistikovanější. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Vyšetřovatel to pojmenoval trefně: Parazitičtí lidé. Všichni chycení a odsouzení. Na informace ohledně podvodů , nebo o postavách musíte trpělivě čekat. Není to moc hluboké, ani dobře řemeslně nafilmováno. Ale všechno to jsou bláznivé věci, kterým je těžké uvěřit a asi jste o tom ještě neslyšeli. ()

Reklama

Reklama