Reklama

Reklama

Láska přes okno

  • Španělsko A través de mi ventana (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Raquel je už dlouho tajně zamilovaná do sexy souseda Arese. Nespustí z něj oči, ale zatím nesebrala odvahu si s ním promluvit. Dokáže ho přimět, aby se do ní zakoukal? (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (41)

Rockerman odpad!

všechny recenze uživatele

Chudá dívka se zamiluje do bohatého chlapce, který vyrůstá v rodině kde se láska považuje za slabost. Chápu, že tato Rosamunde Pilcher pro teenagery není určena pro mne, ale tohle byla fakt síla. Povrchní, prakticky bez děje kde šlo jen o to, kdy se prošukají k té lásce. Chtěl jsem dát aspoň jednu hvězdu, ale kvůli neuvěřitelně přeslazenému závěru to házím do odpadu. ()

Ingtar2 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak takto vyzerajú večery na intráku, keď momentálne neriešim urbanistické koncepty, závesné alebo škrupinové konštrukcie, perspektívne kolinearity dvoch rovnobežných priamok alebo primrdané pavilóny. Mali sme na výber medzi týmto a 365 dní (ja viem, fasa výber, mal som ostať pri radových zástavbách), čiže netuším, či by to takto dopadlo rovnako aj pri druhom menovanom. Avšak tu môžem hodnotiť maximálne tak strašný scenár, nulový príbeh (nie, naozaj sa v tom nič nestalo. Práve som vám ušetril 2 hodiny času), otrasnú hudbu a asi rovnako kvalitný výber a výkon hercov. To, že budú prcať všade, všetkými možnými spôsobmi, frekvenciami a časovými dĺžkami som čakal, avšak to, že to bude až také strašné už nie. Jediné, čo tento paškvil držalo nad vodou bola podobnosť hlavnej hrdinky so Sobrancami (Fakt vyzerala ako Sobrance! ...keby Sobranciam niekto ubral z... ehm, topografickej časti) a občasný záber na architektúru Barcelony (už sa cítim ako v Casa de Papel). Takto to veru nepôjde. Je naozaj také ťažké nespraviť romantický trojuholník? Tl:dr; Strašná, ničím neprispievajúca a bohapustá nuda, ktorá neprichádza s ničím novým a neokukaným. Občasný záber dronom na školu alebo fascinujúci urbanizmus Barcelony tomu fakt nepomôže. 5% za Sobrance, ale aj tak stále Odpad!. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Španělský romantický film o holce,  která  stalkuje  fešáka v protějším okně a ten začne  používat její  wifi.  Působí to jako svěží oddechovka,  která  působí  inteligentně  a sexy a taky se musím pozastavit nad tím,  že  za hranicemi naší republiky je víc sexu v teenagerskych filmech než  když  u nás  točí  Hana Vagnerová (nar. 1983) něco o swingers a polyamorii. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Co viděla hlavní hrdinka na Áreovi je mi záhadou. Podle popisku jsem čekala trochu jiný děj - něco jako že se seznámí, trochu kočkují, nějaká zápletka a happy end na závěr. Bohužel, nebylo tomu tak - celý film byl pouze o sexu mezi těma dvěma - žádné dialogy, skoro žádná zápletka, nic. Nejsem žádná puritánka, ale tohle se španělským tvůrcům vůbec nepovedlo. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Nějak nechápu myšlení ženských v 50 odstínech se holka nechala mlátit při sado maso hrátkách a líbilo se jí to v Afterech se kluk k holce chová jako úchyl a líbí se jí to a tady jí vleze do pokoje a spí tam nebo jí hackne notebook a jí se to líbí.    Holka je tajně zamilovaná do souseda , který je z prachaté rodiny jednou se jí posere wifina a on se připojí přes ni a zjistí, že je do něho zabouchnutá. A to je v podstatě celý film ona ho nabaluje on nabaluje ji (nemusí s ani moc snažit, když je do něho udělaná) jeho rodiče  to neschvalují pak změní názor a máme konec.  Hlavní herečka je pěkná v té scéně na té diskotéce má pěknou sukni v té scéně jak je ožralá je pěkně oblečená chlapa  neposuzuji nejsem teplej lesbickou scénu (která tam ani není)  neřeším jelikož ta ženská střídá ženskou s chlapy. Spíše mě vadí to, že to ukazuje jak díky vychcanosti můžete něco dokázat díky tomu, že spí s učitelkou projde ročníkem  a na konci sbalí prachatého kluka. Dále pak je zvláštní, že jejich starší syn chodí s chudou holkou, ale u mladšího syna to nevadí.  Uvidíme co další díl/y 80 procent ()

Galerie (67)

Zajímavosti (1)

  • Natočeno podle knihy „Through My Window“ od Ariany Godoy. (BMW12)

Reklama

Reklama