Reklama

Reklama

Zkrátka dokonalý

  • Brazílie Amor Sem Medida (více)
všechny plakáty

VOD (1)

Obsahy(1)

Rozvedený právník se zamiluje do charismatické kardioložky. On je ale o dvě hlavy menší a její rodina to dost prožívá. Poslechne Ivana hlas svého srdce? (Netflix)

Recenze (4)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Brazílsky remake argentínskeho originálu Corazón de León, ktorý sme mali možnosť vidieť už aj vo francúzskom prevedení Un homme à la hauteur. Originál som síce nevidel, ale francúzsky remake ma vôbec nezaujal. Dal som ale šancu aj Brazílii, a musím uznať, že to bolo aspoň o malý kus lepšie ako ten francúzsky nepodarok. Napriek tomu, nebolo to nič extra, na pár scénkach a dialógoch sa dalo zasmiať, ale globálne ma tento námet proste nejako nebaví. Som zvedavý, kto ďalší siahne po tomto námete... (nemusel by už nikto) ()

Thomas_xxxxx 

všechny recenze uživatele

Príjemné pozeranie, kde sa aj kúsok zasmejete, zbehne to ako voda, celkom milé prekvapenie z Brazílie, akurát tá homo propaganda na konci, ktorú snáď pchajú už do každého filmu, mi dosť vadila. ()

drago111 

všechny recenze uživatele

Tak Jižní Amerika natočila novou verzi francouzského filmu "Za láskou vzhůru" a je to katastrofa už jenom herci jak bych se díval na babičku a dědečka před plastikou. Dokoukal jsem to , ale musel jsem hodně přeskakovat a přeskakovat. Je to prostě odpad. ()

Reklama

Reklama