foto

Virginie Efira

  • nar. 5.5.1977 (41 let)
    Brusel, Belgie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Benedetta
2018 Continuer
Croc-Blanc
Un amour impossible
Utop se, nebo plav
2017 Drôles de petites bêtes
Pris de court
2016 Elle
Viktorie
Za láskou vzhůru
2015 Caprice
Et ta soeur
Le goût des merveilles
Rodina k pronájmu
2013 20 ans d´écart
Cookie
En solitaire
Les Invincibles
2012 Dead Man Talking
Hénaut président
2011 Mon pire cauchemar
À la maison pour Noël (TV film)
Životní šance
2010 En chantier, Monsieur Tanner (TV film)
L'Amour c'est mieux à deux
Zabijte mě, prosím
2009 Le Siffleur
2007 Max & Co
Un amour de fantôme (TV film)

TV seriály

2017 Dix pour cent (TV seriál)
Virginie et Ramzy (S02E01)
2010 La Happy Hour de Canal+ (TV seriál)
2006 Off Prime (TV seriál)
2004 Kaamelott (TV seriál)
2003 Les 100 plus grands... (TV seriál)

Dokumentární

2017 L'utopie des images de la révolution russe
2001 + Clair (TV seriál)
1987 La nuit des Molières (TV seriál)

TV pořady

2016 Quotidien (TV pořad)
2012 La parenthèse inattendue (TV pořad)
Le grand 8 (TV pořad)
2010 Comment ça va bien! (TV pořad)
2009 C à vous (TV pořad)
2007 On n'a pas tout dit (TV pořad)
Rencontres de cinéma (TV pořad)
2006 Chez F.O.G. (TV pořad)
Salut les Terriens (TV pořad)
T'empêches tout le monde de dormir (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
2000 L'invité (TV pořad)
Qui veut gagner des millions? (TV pořad)
1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1981 13 heures le journal (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace