Reklama

Reklama

All of Us Are Dead

(seriál)
  • Jižní Korea Jigeum Uri Hakgyoneun (více)
Trailer 1

VOD (1)

Série(2) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Na střední škole se začne šířit nebezpečný vir a studenti se musí probojovat ven, aby se nenakazili a nestali se z nich zombíci. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (117)

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Ďalší Netflix seriál, ktorý sa snaží poukázať na aktuálne problémy kórejskej spoločnosti. Tentokrát sa tvorcovia pasujú so šikanou na školách, prehnanými nárokmi na očakávania a úspechy od detí či sklony k egoizmu pri honbe za vlastnými cieľmi. Celé to chceli pekne zabaliť do zombie akcie vsadenej do apokalyptického stredoškolského prostredia. Dobrý nápad, ale tvorcovia si odhryzli príliš veľké sústo. Uznávam, seriál je dobre natočený, má dobré tempo a diváka drží v napätí. Sám som ho pozrel skoro na jedno posedenie. Tvorcovia sa snažia navodiť serióznu atmosféru, ktorú narúšajú zbytočné scény z pokusmi o vtip a miestami úplne nelogické rozhodnutia hlavných postáv. Áno, postavy zomierajú, na môj vkus až príliš často a  úplne nezmyselne. Autori tvoria vedľajšie postavy, ktoré divák sleduje počas celého seriálu, len aby sa na moment mohli objaviť na hlavnej scéne a v tom momente ich režisér naservíruje na zlatom podnose zombiom na večeru. Ako masová produkcia pre teenagerov- OK. ale potom to mohli cieliť na vekovú kategóriu 12+. Pre staršieho diváka - zbytočné mrhanie času. Knižnica Netflixu ponúka ďaleko kvalitnejšie kúsky s podobnou tematikou.  Napríklad teraz sľubne rozbiehajúci sa Bulgasal. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Teprve začátek února a už tady máme vážného nominanta na nejpřehodnocovanější seroš roku.. Netflix asi po nečekaném (a blbě vysvětlitelném) úspěchu Squid Game prostě rychle hrábnul do korejského špajzu a vytasil něco s jistým potenciálem, co půjde s troškou hajpu hezky podojit... Úplně blbý to není, ale 12 dílů je tak o 50% více než by to potřebovalo.. Když zombíci ve škole, tak asi radši japonskej animák High school of dead.. když zombíci v koreji, tak určitě radši Kingdom.. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Po prvních dvou dílech nemám sílu dokoukat dál. Co z toho, že technicky a krvavě je film perfektní, když v postavách se divák nemá šanci vyznat, natož tak si k nim vytvořit hlubší pouto. Stejně tak chováním tady všichni připomínají pitomce, až se divím, že je tohle někdo schopen přehlédnout a sledovat seriál dále. Nehledě na to, že 12!!!!! dílů po hodině je extrémně dlouhá stopáž, u které předem vím, že bych usínal. Vynechám a určitě o nic nepřijdu… ()

Kienast 

všechny recenze uživatele

... a kdyby to mělo 8 dílů po 45 minutách, mohla to být parádní zombie jízda za plný počet, jenže Korejci řekli née a tak tu máme parádní rozjezd, který v polovině ztratí dech a přešlapuje na místě. Závěr sice uspokojí, ale našlápnuto to mělo do jiných výšin. Ale určitě větší spokojenost než s nedávným Hellbound (Peklo). 7/10 ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Tak nějak na půl cesty. Rozhodně co se týče zombíků tak vypadají dobře, je tu i slušná porce Gore a ucházející akce, ale to je tak nějak všechno a to je na dvanáct hodin docela málo. Být těch dílů šest tak by se to dalo, ale takto je té zbytečné vaty opravdu moc a postavy to nevytrhnou taky. Nešvár dnešních zombie filmů se nevyhnul ani tomuto seriálu a rychlé zombie působí docela směšně. Celkově průměrná zombi zábava, ale že bych z toho byl nějak odvařenej to tedy rozhodně ne. Ale dá se to, tedy pokud máte na to čas, ta délka je dost brutální. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (4)

  • Postave Yoon Gwi Nam (Yoo In Soo) bolo povedané, že nenávidí Lee Cheong San (Yoon Chan Young). Tiež sa prenasledujú a chcú sa pomstiť. V skutočnom živote sú títo dvaja najlepší priatelia. (mivr)
  • V seriáli sa opakovane odkazuje na populárny kórejský zombie film Vlak do Pusanu (2016). (mivr)

Reklama

Reklama