Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lékařka Ally (Jessica Lowndes) byla právě povýšena. Před nástupem na novou pozici má pár dní volna a měla by tak strávit Vánoce se svým přítelem Joshem (David Reale). Ale ona namísto toho chce přes svátky raději vzít směny v nemocnici za kolegu, který má děti a navíc Joshovi poví, že chce do budoucna trávit v práci ještě víc času, než dosud. To je pro Joshe poslední kapka, a tak se namísto toho, aby ji požádal o ruku, jak měl v plánu, rozejdou. Předtím než Josh odejde, stačí vyslovit přání, aby Ally pochopila, že život je víc než jen práce. Ally si naopak přeje, aby pochopil, proč je pro ni práce tak důležitá. (chrispe)

(více)

Recenze (4)

chrispe 

všechny recenze uživatele

Žišmarjá, to jsem fakt jediná, které se to líbilo? :D Nečetla jsem si, o čem to bude, jen jsem věděla, že tam bude stejná dvojka herců jako ve Vánočním setkání a Barvách lásky a čekala to, co vždycky. A fakt mi dobrých 20 minut trvalo, než mi došlo, proč Chad Michael Murray stojí, jako by měl v zadku vražený pravítko a mluví jako panák z dob minulých. A vlastně mě potěšilo, že to vlastně bude zase trochu jiný (i když v základu pořád předvídatelný a se všemi nešvary těchto filmů). Za mě příjemná televizní vánoční limonáda. ;) ()

Ihuj 

všechny recenze uživatele

Bavilo mě to, je to ok, ale po všech stranách průměr. Takovýhle film už dneska asi zvládne natočit AI ()

mia.com 

všechny recenze uživatele

Mam dojem, ze se Netflix pustil do projektu "natocime tv film se starou hvezdou", ne? :D Nicmene, tohle je ten lepsi z prumernych vanocnich tv filmu. Bavil me, zapletka byla trosku zajimavejsi, nez obvykle a bylo to cele hezke a mile. ()

Rumbambule 

všechny recenze uživatele

Klasický vánoční romantický film okořeněný andělským prvkem. Není to nudné, naopak to vlastně docela rychle uteklo. Ale narozdíl od spousty jiných filmů tohoto typu to nějak nemá šťávu. Možná je to prkenným projevem C.M. Murraye, i když to asi bylo účelem - ale vlastně to atmosféře filmu moc neprospělo. ()

Reklama

Reklama