foto

David Reale

  • nar. 19.12.1984 (35 let)
    Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Georgetown
2015 Anxietyville
Merry Matrimony (TV film)
2014 Bang Bang Baby
Ben's at Home
Big News from Grand Rock
2013 A Very Merry Mix-Up (TV film)
2010 Red: Werewolf Hunter (TV film)
2009 Man v. Minivan
Pokušení
2008 Poslední týden
2006 I Am an Apartment Building (TV film)
2002 Eddie a Tru (TV film)
2000 Alley Cats Strike (TV film)
1999 Goya: Awakened in a Dream (TV film)
Pokud věříš (TV film)

TV seriály

2019 The Boys (TV seriál)
The Female of the Species (S01E04)
Get Some (S01E03)
Titans (TV seriál)
Jericho (S02E08)
Schitt's Creek (TV seriál)
Love Letters (S05E02)
Kravaťáci (TV seriál)
If the Shoe Fits (S09E05)
Special Master (S09E02)
2017 Prezident v pořadí (TV seriál)
Zpětný ráz (S01E13)
Konec začátku (S01E12)
Kravaťáci (TV seriál)
Admission of Guilt (S06E14)
Teeth, Nose, Teeth (S06E13)
2016 Soukromé očko (TV seriál)
Zlatý hřeb (S01E03)
Kravaťáci (TV seriál)
The Hand That Feeds You (S06E09)
Borrowed Time (S06E08)
Trust (S06E05)
další epizody (4)
2015 Minority Report (TV seriál)
Pilot (E01)
Kravaťáci (TV seriál)
Uninvited Guests (S05E09)
2014 Kravaťáci (TV seriál)
Cvičný proces (S03E13)
2013 Kravaťáci (TV seriál)
Dohoda (S03E01)
2011 Kravaťáci (TV seriál)
Neporažený (S01E09)
Puberťáci (TV seriál)
Nikita (TV seriál)
Alexandra (S01E15)
2005 Queer as Folk (TV seriál)
Honest to Yourself (S05E08)
Excluding and Abstemiousness (S05E05)
2002 Black Hole High (TV seriál)
1998 Real Kids, Real Adventures (TV seriál)

Dokumentární

2014 Unknown Star
2002 Made In Canada, Volume 1: Best of the CFC

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky