Reklama

Reklama

Terror on the Prairie

  • Velká Británie Terror on the Prairie
Trailer

Obsahy(1)

Roky po americkej občianskej vojne sa manželský pár Hattie (Gina Carano) a Jeb (Donald Cerrone) McAllisterovci snaží udržať svoju farmu v nehostinnej Montane nad vodou. Jeb je bývalý veterán občianskej vojny z Missouri, ktorý v rozhodujúcom momente vojny prešiel zo strany Konfederácie k Únii. Keď jedného dňa odíde do mesta, na ranč prídu štyria tuláci so žiadosťou o jedlo a pomoc. Osamelá Hattie čoskoro zistí, že ide o pomstychtivých vrahov, preto sa pred nimi zabarikáduje aj so svojimi dvoma deťmi vo svojej chatke ozbrojená jedinou brokovnicou. (Arsenal83)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

bourec 

všechny recenze uživatele

Opravdu tohle někdo pošle mezi lidi. Polish bude zřejmě nějakej amenita, protože ten film je tak pomalej, že i koukání na bílou holou zeď vykazuje větší pohyb, než tenhle dementní snímek. Znovu, už po tisící se potvrdilo, že co tě hned napoprvé při čtení popisku nezaujme, na to se vyser. A Gina Carano, kdysi solidní mlátička vypadá jak někdo mezi Jitkou Čvančarovou a Helenou Růžičkovou. Tak tohle taky nebrat. Hnus bez kousku filmový hudby. 10% za čtyřicet minut zbytečnosti. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Gina Carano brání svoji vaginu na odlehlé farmě uprostřed divočiny před bandou desperátů. Produkující Gina naznala, že je třeba po čase přijít s westernovým filmem, kde její zmohutnělá postava, připomínající zápasníci v nejlepší formě, najde uplatnění. Docela překvapivé je, že útok přijde z její strany, neboť zjistí, že ve svém obydlí hostí vrahy. A od té chvíle se film rozběhne. Tasí se pušky, co zřejmě mají upilované mušky, neb se skoro nikdo nikam netrefí, čtyři muži si nedokáží poradit s kredenciózní dámou, takže sledujeme paní domu polehku zabarikádovanou se svým miminem a devítiletým synem v baráku, do toho přijde na obhlídku Matthias Hues, manžel ve městě shání práci a mastí karty, a dozvíme se i skutečný důvod příchodu bandy. Ano, je to pomsta. Přímočaře vedený snímek sice nedosahuje nejvyšší intenzity napětí, i tak má několik patřičně nepříjemně vyvedených scén, k nimž patří třeba skalpování. Bandité nemají ve svých řadách známějšího herce, jehož aura by zářila nad všemi ostatními. A je to vlastně dobře. Bandu vede Nick Searcy, v našich končinách prakticky neznámý. Divák tedy má tu čest s celkem obyčejnými týpky, co se nějak na kameru trapně nepředvádí a vytvořili celkem znepokojivý kvartet. Dojde i na pokus o znásilnění, ovšem Ginu jen tak neznásilníte. Michael Polish přišel s westernově laděným filmem obdařeným o majestátní divokou přírodu v Montaně, mužné vnady Giny a výsledkem je kvalitně zrežírované i zahrané akční drama. 7/10 ()

Reklama

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Obstojný western, ve kterém se naštěstí nekonalo žádné MMA díky Carano a Cerrone. Popravdě jsem se trochu bál, když jsem ty dvě jména viděl v obsazení. Cerrone ale obstál v tomto žánru se svou přezdívkou "Cowboy". Překvapil mě ale Matthias Hues, který si zahrál jen malou obětní roli. Kdybych to nevyčetl, že tam hraje, tak ho v žádném případě nepoznám. Ten čas neskutečně letí :( ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Tak zo zaciatku som rozmyslal hodnotit tento western styrmi hviezdami,ale bohuzial postupom casu sa to zmenilo k horsiemu,film doplaca na nelogicke chovanie postav,ale to by sa dalo este prezit,no pridalo sa k tomu niekolko absurdnych situacii,pri ktorych som si v duchu povedal,ze je to poriadna ko*otina a najviac ma stvalo,ze po sebe strielali z blizsich vzdialenosti,no nikto nikoho netrafil,samozrejme bolo jasne,ze tvorcovia filmu natahuju cas,este musim spomenut,ze sa na chvilu objavi aj herec Matthias Hues,ale len tazko ho spoznat,kedze brutalne zostarol a Gina Carano by si mala dat zmensit prsia,viditelne ju tahaju k zemi,niest taku zataz na hrudniku,to musi dat zabrat...:-) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Odlehlý ranč, samotná ženská se dvěma dětmi a banda desperátů. Nic, co by se nedalo spíchnout během středně dlouhé seance na záchodě, nicméně úvod dával tušit, že by to mohla být solidní řeznická podívaná. Ale nebyla. Když už se přestalo plkat, přišla na řadu statická střílečka, během níž nikdo netrefil ani to, co se trefit nedá. K tomu všemu se všichni zúčastnění chovají tak idiotsky, že se na to nedá ani dívat. Já jsem schopen kvůli Gině koukat na ledacos, ale tohle se skoro nedalo. 10% za ty dva brutální momenty s kudlou v hlavní roli. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama