Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Boyd a Kristi se snaží využít smrti temné bytosti. Jim najde nečekaného spojence v labilním Randallovi. (HBO Max)

Recenze (3)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Minule som nespomenul, že ďalšia z teórií, o čo by tu mohlo ísť, mi pripomenula ďalší film, už neviem koľký. Ale na to je tu možno trochu menej ... ľudí, ale nechajme to tak. Epizóda od prvých momentov navnadila na pitvu, tá sa však odohrá až v samotnom závere a možno je to škoda, pretože aj tak celý čas čakáme iba na to, kedy sa otvorí telo. To, čo tam nájdeme, je celkom zaujímavé a dáva to tušiť, kam sa dej uberie, respektíve ako sa postavy môžu brániť proti monštrám. Ale nechcem predbiehať. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po předchozí epizodě zase menší sešup dolů. Je to, ale pořád fajn, ale jenom fajn. Chtělo by to, aby se to rozhoupalo, některé věci se pořád točí v kruhu. Líbí se mi teorie, proč tam vlastně ty postavy jsou. Nutí to diváka přemýšlet. Vlastně si říkám, že pokud by se z toho stalo sci-fi, tak by to bylo hodně zajímavý. Ale tomu nevěřím. Dějí se tam, až moc divný věci. Každopádně poslední scéna navnadila na další díl a pořád mě seriál drží u obrazovky i přesto, že je to poněkud natahovaný. Tak zase za týden :-) ()

Reklama

Baru.Class 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pomalu ale jistě se zase začíná něco dít, což je fajn, ale ten rozjezd je furt dost pomalej. Už se táhne děsně moc dlouho proč a co kdyby, odpovědi na otázky furt né a né, todle zbytečný natahování je fakt k nasrání. Už vidim že to dopadne tak, že všechno naserou do posledního dílu a nechaj otevřenej konec, což by mě vopravdu ale vopravdu nasralo! ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama