foto

Brad Turner

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2009 Prison Break: The Final Break (TV film)
2004 Mutant 3
2003 Jinnah - On Crime: White Knight, Black Widow (TV film)
2002 Jinnah - On Crime: Pizza 911 (TV film)
New Beachcombers, The (TV film)
2001 Zločinný instinkt: Vraždy zbloudilých duší (TV film)
Zločinný instinkt: Zbytečná smrt (TV film)
2000 Vyšetřovatelé II: Střípky důkazů (TV film)
1999 Must Be Santa (TV film)
Roswell: Mimozemšťané útočí (TV film)
1998 Harlequin 7 - Důvod ke svatbě (TV film)
Vyšetřovatelé (TV film)
1997 Dead Man's Gun (TV film)
Major Crime (TV film)
Peacekeepers (TV film)
1994 Paris or Somewhere (TV film)
1987 Goofballs

TV seriály

2017 Bull (TV seriál)
E.J. (S01E10)
Letopisy rodu Shannara (TV seriál)
Druid (S02E01)
2016 Designated Survivor (TV seriál)
The First Day (S01E02)
Druhá šance (TV seriál)
Svědomí (E11)
Přijímací komise (E04)
Letopisy rodu Shannara (TV seriál)
Ellcrys (S01E10)
Krvavý oheň (S01E09)
Pykon (S01E06)
další epizody (4)
Právem odsouzeni (TV seriál)
Prosťáček (E07)
Městečko Pines (TV seriál)
Blood Harvest (S02E02)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Let Me Stand Next to Your Fire (S04E04)
2015 Daredevil (TV seriál)
Stick (S01E07)
Falling Skies (TV seriál)
Reunion (S05E09)
2014 Bitten (TV seriál)
Helix (TV seriál)
Legenda (TV seriál)
Pravá identita (S01E10)
Na útěku (S01E06)
Obchodníci se smrtí (S01E03)
další epizody (4)
Poslední loď (TV seriál)
Všude dobře, doma nejlíp (S01E10)
2013 The Originals (TV seriál)
House of the Rising Son (S01E02)
Upíří deníky (TV seriál)
A View to a Kill (S04E12)
2012 Kurýr (TV seriál)
2011 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Dobrý voják (S01E06)
2010 Nikita (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 8: 3:00 p.m.-4:00 p.m. (S08E24)
Day 8: 2:00 p.m.-3:00 p.m. (S08E23)
Day 8: 7:00 a.m.-8:00 a.m. (S08E16)
další epizody (10)
2009 Polda z Marsu (TV seriál)
Podívejte se na muže zákona (E08)
Útěk z vězení (TV seriál)
Ta stará koule na řetězu (S04E23)
24 hodin (TV seriál)
Day 7: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S07E22)
Day 7: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S07E21)
Day 7: 1:00 a.m.-2:00 a.m. (S07E18)
další epizody (10)
2008 jPod (TV seriál)
2007 Ve městě hurikánů (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 6: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S06E24)
Day 6: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S06E23)
Day 6: 1:00 a.m.-2:00 a.m. (S06E20)
další epizody (10)
2006 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Návrat, 2. část (S03E11)
Návrat, 1. část (S03E10)
24 hodin (TV seriál)
Day 5: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S05E22)
Day 5: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S05E21)
Day 5: 12:00 a.m.-1:00 a.m. (S05E18)
další epizody (10)
2005 Útěk z vězení (TV seriál)
Zkouška (S01E03)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Zbloudilci (S02E10)
Proměna (S02E08)
24 hodin (TV seriál)
Day 4: 4:00 p.m.-5:00 p.m. (S04E10)
Day 4: 3:00 p.m.-4:00 p.m. (S04E09)
Day 4: 10:00 a.m.-11:00 a.m. (S04E04)
další epizody (4)
Hvězdná brána (TV seriál)
Předsunutá základna (S09E06)
Počátek (S09E03)
2004 Battlestar Galactica (TV seriál)
Z masa a kostí (S01E08)
Collector, The (TV seriál)
Human Cargo (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
V podzemí (S01E07)
Otrávená studnice (S01E06)
Mrtví jako já (TV seriál)
Nezapomeň na mě (S02E12)
24 hodin (TV seriál)
Day 3: 10:00 p.m.-11:00 p.m. (S03E10)
Day 3: 9:00 p.m.-10:00 p.m. (S03E09)
2003 Hvězdy týmu (TV seriál)
2002 Jeremiah (TV seriál)
2001 Mutant X (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Křišťálová lebka (S03E21)
1999 Hope Island (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Svatý kámen (S02E14)
Tok'rové 2 (S02E12)
Tok'rové 1 (S02E11)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Dead Man's Gun (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Hathor (S01E13)
Thorovo kladivo (S01E09)
1996 Dva (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Schopnost slitovat se (S01E13)
Lonesome Dove: The Outlaw Years (TV seriál)
Podivné náhody (TV seriál)
Znamení růže (TV seriál)
1994 Průvodní jevy (TV seriál)
Sokolí oko (TV seriál)
1993 Cobra (TV seriál)
1992 Muži v klobouku (TV seriál)
North of 60 (TV seriál)
Odyssea (TV seriál)
Věčný rytíř (TV seriál)
1991 Scene of the Crime (TV seriál)
Street Justice (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 Mom P.I. (TV seriál)
1989 Bordertown (TV seriál)
C.B.C.'s Magic Hour (TV seriál)
1987 Airwolf (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1998 Harlequin 7 - Důvod ke svatbě (TV film)

Producentská filmografie

Filmy

2012 Gator Farm

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace