foto

Brad Turner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2009 Prison Break: The Final Break (TV film)
2004 Mutant 3
2003 Jinnah - On Crime: White Knight, Black Widow (TV film)
2002 Jinnah - On Crime: Pizza 911 (TV film)
The New Beachcombers (TV film)
2001 Zločinný instinkt: Vraždy zbloudilých duší (TV film)
Zločinný instinkt: Zbytečná smrt (TV film)
2000 Vyšetřovatelé II: Střípky důkazů (TV film)
1999 Must Be Santa (TV film)
Roswell: Mimozemšťané útočí (TV film)
1998 Harlequin 7 - Důvod ke svatbě (TV film)
Vyšetřovatelé (TV film)
1997 Dead Man's Gun (TV film)
Major Crime (TV film)
Peacekeepers (TV film)
1994 Paris or Somewhere (TV film)
1987 Goofballs

TV seriály

2020 MacGyver (TV seriál)
Mac + Desi + Riley + Aubrey (S04E07)
2019 V Wars (TV seriál)
Zkrvaven, ale nepokořen (E10)
Rudý déšť (E08)
Pokrevní bratři (E02)
další epizody (4)
MacGyver (TV seriál)
Wilderness + Training + Survival (S03E13)
Havaj 5-0 (TV seriál)
E uhi ana ka wa i hala i na mea i hala (S10E03)
Operace srdce (S09E22)
2018 Take Two (TV seriál)
The Devil You Know (E06)
MacGyver (TV seriál)
CO2 Sensor + Tree Branch (S02E13)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Principia (S05E13)
Together or Not at All (S05E07)
2017 Zmizelí (TV seriál)
Bull (TV seriál)
E.J. (S01E10)
Letopisy rodu Shannara (TV seriál)
Karmínovci (S02E06)
Přízrak (S02E02)
Druid (S02E01)
2016 Druhá šance (TV seriál)
Svědomí (E11)
Přijímací komise (E04)
Letopisy rodu Shannara (TV seriál)
Ellcrys (S01E10)
Krvavý oheň (S01E09)
Pykon (S01E06)
další epizody (4)
Prezident v pořadí (TV seriál)
První den (S01E02)
Právem odsouzeni (TV seriál)
Prosťáček (E07)
Městečko Pines (TV seriál)
Blood Harvest (S02E02)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Let Me Stand Next to Your Fire (S04E04)
2015 Daredevil (TV seriál)
Stick (S01E07)
The Whispers (TV seriál)
Broken Child (E09)
X Marks the Spot (E01)
Falling Skies (TV seriál)
Reunion (S05E09)
2014 Bitten (TV seriál)
Prodigal (S01E02)
Summons (S01E01)
Helix (TV seriál)
Ve tmě (S01E13)
Žně (S01E12)
Bacilonosič (S01E02)
Legenda (TV seriál)
Pravá identita (S01E10)
Na útěku (S01E06)
Obchodníci se smrtí (S01E03)
další epizody (4)
Poslední loď (TV seriál)
Všude dobře, doma nejlíp (S01E10)
Stalker (TV seriál)
The Haunting (E05)
Agentura Jasno (TV seriál)
Cog Blocked (S08E05)
2013 The Originals (TV seriál)
House of the Rising Son (S01E02)
Nikita (TV seriál)
The Life We've Chosen (S03E14)
Aftermath (S03E08)
Upíří deníky (TV seriál)
A View to a Kill (S04E12)
Agentura Jasno (TV seriál)
No Trout About It (S07E14)
2012 Alcatraz (TV seriál)
Johnny McKee (E07)
Kurýr (TV seriál)
Za vším hledej ženu (S01E12)
Město lásky (S01E09)
Závod se smrtí (S01E06)
další epizody (6)
Tajemství kruhu (TV seriál)
Return (E15)
Nikita (TV seriál)
Clean Sweep (S02E13)
2011 Tajemství kruhu (TV seriál)
Balcoin (E09)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Dobrý voják (S01E06)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Podraz (S01E24)
Ztracená dcera (S01E22)
Piráti (S01E17)
další epizody (5)
Agentura Jasno (TV seriál)
Neil Simon's Lover's Retreat (S06E09)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
Vražedné spiknutí (S01E09)
Velvyslancovy dcery (S01E05)
Rodinná pouta (S01E02)
24 hodin (TV seriál)
Day 8: 3:00 p.m.-4:00 p.m. (S08E24)
Day 8: 2:00 p.m.-3:00 p.m. (S08E23)
Day 8: 7:00 a.m.-8:00 a.m. (S08E16)
další epizody (10)
2009 Polda z Marsu (TV seriál)
Podívejte se na muže zákona (E08)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Bobr a vydra (S04E23)
Fyzika věda je (S04E18)
Útěk z vězení (TV seriál)
Ta stará koule na řetězu (S04E23)
24 hodin (TV seriál)
Day 7: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S07E22)
Day 7: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S07E21)
Day 7: 1:00 a.m.-2:00 a.m. (S07E18)
další epizody (10)
2008 jPod (TV seriál)
2007 Ve městě hurikánů (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 6: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S06E24)
Day 6: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S06E23)
Day 6: 1:00 a.m.-2:00 a.m. (S06E20)
další epizody (10)
2006 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Návrat, 2. část (S03E11)
Návrat, 1. část (S03E10)
24 hodin (TV seriál)
Day 5: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S05E22)
Day 5: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S05E21)
Day 5: 12:00 a.m.-1:00 a.m. (S05E18)
další epizody (10)
2005 Útěk z vězení (TV seriál)
Zkouška (S01E03)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Zbloudilci (S02E10)
Proměna (S02E08)
24 hodin (TV seriál)
Day 4: 4:00 p.m.-5:00 p.m. (S04E10)
Day 4: 3:00 p.m.-4:00 p.m. (S04E09)
Day 4: 10:00 a.m.-11:00 a.m. (S04E04)
další epizody (4)
Alias (TV seriál)
Fata morgana (S04E18)
Smallville (TV seriál)
Druhý kámen (S04E15)
Hvězdná brána (TV seriál)
Předsunutá základna (S09E06)
Počátek (S09E03)
2004 Battlestar Galactica (TV seriál)
Z masa a kostí (S01E08)
Human Cargo (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
V podzemí (S01E07)
Otrávená studnice (S01E06)
The Collector (TV seriál)
Mrtví jako já (TV seriál)
Nezapomeň na mě (S02E12)
24 hodin (TV seriál)
Day 3: 10:00 p.m.-11:00 p.m. (S03E10)
Day 3: 9:00 p.m.-10:00 p.m. (S03E09)
2003 Hvězdy týmu (TV seriál)
2002 Jeremiah (TV seriál)
Out of the Ashes (S01E17)
Moon in Gemini (S01E16)
2001 Mutant X (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Zkouška oddanosti (S07E22)
Volný duch (S07E13)
Dítě květin (S07E12)
další epizody (5)
2000 Andromeda (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Křišťálová lebka (S03E21)
Krajní meze (TV seriál)
Osudem určeni (S06E04)
Soudný den (S06E01)
1999 Hope Island (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Esence života (S05E18)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Svatý kámen (S02E14)
Tok'rové 2 (S02E12)
Tok'rové 1 (S02E11)
Krajní meze (TV seriál)
Původ druhu (S04E23)
Návrat (S04E13)
Krize identity (S04E10)
další epizody (4)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Dead Man's Gun (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Hathor (S01E13)
Thorovo kladivo (S01E09)
1996 Dva (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
The Inheritance (S01E18)
The Dark Priest (S01E15)
The Thirteenth Generation (S01E14)
další epizody (5)
Zvláštní efekty (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Loupež (S02E14)
Jsme vzdáleni celé světy (S02E10)
První výročí (S02E07)
další epizody (4)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Schopnost slitovat se (S01E13)
Lonesome Dove: The Outlaw Years (TV seriál)
Podivné náhody (TV seriál)
Znamení růže (TV seriál)
1994 Průvodní jevy (TV seriál)
Sokolí oko (TV seriál)
1993 Cobra (TV seriál)
1992 Muži v klobouku (TV seriál)
North of 60 (TV seriál)
Odyssea (TV seriál)
Věčný rytíř (TV seriál)
1991 Scene of the Crime (TV seriál)
Street Justice (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 Mom P.I. (TV seriál)
1989 Bordertown (TV seriál)
C.B.C.'s Magic Hour (TV seriál)
1988 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
Gotcha! (S02E04)
1987 Airwolf (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1998 Harlequin 7 - Důvod ke svatbě (TV film)

Producentská filmografie

Filmy

2012 Gator Farm

Fanoušci tvůrce