foto

Deborah Grover

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 His Perfect Obsession (TV film)
2017 Sometimes the Good Kill (TV film)
The Perfect Soulmate (TV film)
2016 A Nutcracker Christmas (TV film)
Mommy's Little Girl (TV film)
Seeds of Love (TV film)
2015 Online Imposter (TV film)
Regresión
2013 Still Life: A Three Pines Mystery (TV film)
2012 Tajemství mé matky (TV film)
2011 Pytel kostí (TV film)
2010 Cancel Christmas (TV film)
Nebezpečná láska (TV film)
Nexus
2009 Sestřino tajemství (TV film)
2008 Anne of Green Gables: A New Beginning (TV film)
Princezna (TV film)
Roxy Hunter and the Horrific Halloween (TV film)
Roxy Hunter and the Myth of the Mermaid (TV film)
2007 Still Small Voices (TV film)
2006 A Lobster Tale
Po stopách 11. září (TV film)
2005 Naši otcové (TV film)
Pravda nebo lež
Six Figures
2004 Dlouhá cesta zpátky
Starosti starosty
2002 Vysoká hra (TV film)
2001 Ostrovní zprávy
2000 Králové sexu (TV film)
The Uncles
1999 Malé životní zápasy (TV film)
Ozvěna smrti
Čmuchalky
1998 Proměna srdce (TV film)
1997 Stín minulosti (TV film)
Ztracená nevinnost (TV film)
1996 Není úniku (TV film)
1995 Ve stínu piána (TV film)
1994 Životy dívek a žen (TV film)
1988 Vánoční společnice (TV film)
1987 Taking Care of Terrific (TV film)
Vrata do podsvětí
Walking on Air (TV film)
1986 Mania (TV film)
1985 Anežka boží
Mark of Cain

TV seriály

2019 Jann (TV seriál)
Northern Rescue (TV seriál)
The Little Things (E06)
2017 Anne (TV seriál)
Orphan Black (TV seriál)
Manacled Slim Wrists (S05E06)
Ease for Idle Millionaires (S05E05)
2014 Agresivní virus (TV seriál)
Uhlazený (S01E03)
Sensitive Skin (TV seriál)
Království (TV seriál)
Tři královny (S02E06)
2013 Satisfaction (TV seriál)
2012 Firma (TV seriál)
Policajt (TV seriál)
Manželé a otcové (S01E02)
2011 Kennedyové (TV seriál)
Lovci lebek (TV seriál)
Fun with Chemistry (S01E07)
2010 Happy Town (TV seriál)
Blame It on Rio Bravo (E08)
Dallas Alice Doesn't Live Here Anymore (E07)
This Is Why We Stay (E05)
další epizody (7)
2009 Být Erikou (TV seriál)
She's Lost Control (S01E11)
How to Be Indie (TV seriál)
Skladiště 13 (TV seriál)
Magnetismus (S01E03)
2006 11 Cameras (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (TV seriál)
2005 Jeff Ltd. (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Under the Dragon's Tail (E03)
2004 Instant Star (TV seriál)
This Is Wonderland (TV seriál)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a miliardářský lupič (S01E06)
Odysea 5 (TV seriál)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Sue a Levi / Mafie z východu (S01E01)
2001 Doc (TV seriál)
Mutant X (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
2000 Our Hero (TV seriál)
1999 Code Name: Eternity (TV seriál)
1998 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Pišišvoři (S03E07)
1990 Protiúder (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
1988 My Secret Identity (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1985 Check It Out (TV seriál)
Prokletá noc (TV seriál)
1983 Vanderberg (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace