Reklama

Reklama

Neočekávaná láska

(TV film)
  • Česko Když láska klepe na dveře (více)

Obsahy(1)

Když spisovatelka Hannah zdědí chatu své zesnulé babičky, najme svého ovdovělého souseda, místního údržbáře Cola, aby ji pomohl dát do formy a prodat. Ale když spolu Hannah a Cole začnou trávit čas, vytvoří se mezi nimi pouto... (TV Prima)

Recenze (4)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Klasická romanťárna v osvedčenom scenári, zoznámia sa, po krátkom váhaní aj zaľúbia, všetko ide, ako má, potom malý problém a nakoniec happy end. Tuctová záležitosť, formát, v ktorom sa menia len postavy a prostredie, scenár na jedno kopyto. Čiže žiadna neočakávaná láska to nebola. Ale má to svoje publikum a herecky to nebolo otrasné. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Mala romanticka komedie. Vzajemna chemie tu celkem je. Neni to klasicky vanocni film , ale je tu kanadsky snih, zatim odolavajici zmene klimatu jako ne u nas. Jako trinactileti si film uzijete, jinak hrozi cukrovka z premiry cukru. ()

Heywood odpad!

všechny recenze uživatele

Mám rád zamilované a romantické filmy. Ale to nesmí být v hlavní roli taková, co jí říkáme "kráva". To se všichni nesmí trvale usmívat jako reklama na zubní pastu, to nesmí kráva, co píše první článek do babského časopisu o sobě říkat, že je spisovatelka. Co sestra je dohazovačka až je to trapné, prostě scénáristická úděsnost, herecká hrůza, přiblblá brnkací hudba, a super rodiče kvákají o manželství jako kdyby v něm děti nebyly to podstatné, a tak nakonec je to fakt odpad, kde ten "pravý" vypadá jako tupec a běh na běžkách byla taková otřesnost, že to nešlo ani rozdýchat. Odpad ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama