Reklama

Reklama

Kdo přežije - Guatemala

(série)
  • USA Guatemala (více)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2005

Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě o výhru v podobě milionu dolarů! (oficiální text distributora)

Recenze (78)

jeandepatch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvrdé prostředí (viz. sedřené ramena) a spousta zajímavých charakterů. Hra občas vůbec nešla podle mých představ, ale finále má rozhodně nejkrásnější obsazení, co jsem zatím viděl. Od Bobbyho Johna jsem ale čekal vzhledem k jeho působení v Palau víc. Ústřední postava: Stephenie Oblíbenci: Stephenie, Danni, Brandon Neoblíbenci: Margaret, Jamie ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER: Tak ani tady mi to nevyšlo. Vždycky si oblíbím osobu, která to nedotáhne až do finálové trojky. To se povedlo málo kdy. Nejhorší je, že po vypadnutí mého oblíbence mě přestává celá řada nudit a neni to pro mě už tak záživné. Jinak tohle byla celkem slušná serie. Oblíbené postavy: Brian Nejméně oblíbení: Judd, Jamie, Bobby Joe ()

Reklama

PanCitron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jen málo sérií je vysloveně tématických k dané oblasti a nutno říct, že Guatelmala v tomto bodovala na jedničku. A to nebylo všechno. V Survivoru mám rád plno drobných twistů produkce a tu jsme si je opravdu vrchovatě užíval. Ať už příchodem úžasně hrající Steph a dost jalového Bobby Jona, hlasováním o imunitě či představení tajné imunity. Hráčský výběr povedený, takže v přítomnosti "hvězd" nikterak nezaostávali, i když přiznávám že mužské osazenstvo jsme měl torchu problém od sebe rozeznat. Jinak série zajímavých strategií, podivných rozhodnutí a několika pěkných blindsidů. Oblíbení hráči: Steph, Brian ()

Blondy. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda že nežiju v USA šel bych do toho hned. Už od první serie co byla odvisílána jsem velkým fanouškem Survivora. Tahle serie patří k těm podařeným ikdyž s konečnou pěticí jsem opět spokojen nebyl...jsou to hráči jako ostatní a dokézali se dostat daleko ikdyž např. Lydie :D no to byla teda "hráčka" :P ale kvuli tomu že se moji oblíbenci nedostali do finále nedam nížke hodnocení :) ... příjemné prostředí pěkné soutěže jen škoda že v některých zemích to ve vodě moc nejde. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery: Co do podmínek dodnes jedna z nejdrsnějších sezón, navrch se skvělým castem (jedna z nejsympatičtějších final 5 vůbec), a zajímavým twistem dvou navrátilců z Palau, Guatemala nabízí první i poslední, je to prakticky vlhký sen každého správného Survivorovského fandy. Vítěz: 4* - další underdog, další vymlouvání se a ukecávání o život, sympatická osobnost... osobně bych to ale přál druhému finalistovi. Top 20: Stephenie LaGrossa, Rafe Judkins. Oblíbenci: Danni Boatwright, Lydia Morales, Judd Sergeant ()

Galerie (1)

Zajímavosti (6)

  • V této řadě byla poprvé zavedena tajná imunita. (VooDoo:*)
  • Do soutěže se přihlásilo celkem 800 osob, z nichž vzešlo 48 semifinalistů. Do guatemalského národního parku Naranjo pak odjelo 16 soutěžících. (LEGACY)
  • Gary Hogeboom je první soutěžící, který dříve hrál nejvyšší soutěž amerického fotbalu – NFL. (Zix.)

Reklama

Reklama