Reklama

Reklama

Kdo přežije - Fidži

(série)
  • USA Fiji
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2007

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Edgardo Rivera

Schyluje se k něčemu strašlivému. Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě i o výhru v podobě milionu dolarů! (dan.pacino)

Recenze (113)

PanCitron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím si, že v podstatě to rozdělení bohatý/chudý byl celkem dobrý nápad, kterému ale chyběl trochu lepší koncept (třeba častěji rozhazovat kmeny). Takže byla pak první část relativně monotónní co se soutěží týče. Hlavní tahák bych viděl hlavně ve vážně povedených kmenových radách a celkově část po sloučení měla neskutečný spád. Podle mě dost podceňovaná série. Oblíbení hráči: Yau-Man, Earl ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery: Mmm, opravdu nevím proč by to měla být "jedna z nejhorších řad" , mě se líbila dost..Intriky, podrazy,vtípky,napětí - vše bylo, žádné nedostatky..Jednou zase vyhrál můj favorit Earl, takže jsem spokojená (jeden z mála lidí kdo tam nikoho nepodrážel)..Mezi mé další oblíbence patřili: Yauman (zajímavý člověk, který se sám vzdal auta, v podstatě 1mil. dolarů a ještě se poslal na ostrov vyhnanství), Lisi ( nepodrazácká, v klídku..), Cassandra (tá mi nevadila, jen se mi nelíbily její podrazy na Yaumena).Nejhorší záporáci pro mě byli: Alex, Mookie. Taky se tam našla spousta otravných lidí: Sylvia (panovačná, umíněná - naštěstí brzo vylítla), Rocky (který snad vůbec nic neuměl, nic nevyhrál, v ničem nepomohl a jen řval),Anthony (ten se mi zezačátku líbil, ale časem...)..Boo mi vůbec nevadil, možná že ho byla i škoda, určitě byl lepší než Cassandra, Stacy( tá se tam na můj vkus držela až příliš dlouho nato že ji vyhazovali prakticky odzačátku a nebyla skoro vidět)..Pro mě vcelku zajímavá řada, opět něco nového ( Nejlepší scénka byla Earlův ostrov :) a Yaumenova nahrážka imunity) :) .. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já bych jen rád varoval všechny neznalé výsledku jakékoli řady Kdo přežije, aby do skončení série nenavštěvovali její zdejší profil nebo diskuzi. Zbytečně riskujete, že si pokazíte zážitek. On si totiž kdekdo myslí, že když napíše !SPOILER! hovno, nikdo do něj nešlápne. Výsledná známka je beztak jen a pouze otázkou vkusu, jak vám sednou charaktery soutěžících. Forma zpracování je všeobecně známá a léty neměnná. ()

Rogue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

abnormálně nefér počáteční podmínky, nejhloupější cast historie - rocky, dreamz, mhhm cassandra, mookie - to jako fakt?, pexesová demence, ultravtipný pád z plošiny, morální prohra a podraz z nenasytnosti, nuda a zvrat posílající celou řadu společně s Michelle do háje, jedna z mála zábav je závěrečný křesťanský proslov ()

dessa 

všechny recenze uživatele

Solidní série, především její druhá polovina. Zejména díky naprosto různorodému složení trosečníků, od malého-velkého muže Yau-mana přes pruďase Rockyho až po nedodržím slovo Dreamze. Nevýrazných šedých myší moc nebylo, snad jedině Cassandra. Z finálové trojice vyhrál naštěstí jediný přípustný kandidát. Zaráží mě relativně nízké hodnocení, především díky Yau-manovi (třeba jeho použití imunity ve správný moment) je tahle série mimořádně zajímavá. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (8)

  • Většina účastníků této série jsou kamarádi lidí z produkce pořadu a jediným účastníkem, který prošel běžným castingem, je Gary Striteski. (Zix.)
  • Kvůli státnímu převratu v době natáčení byla zrušena tradiční soutěž Loved Ones zahrnující přítomnost nejbližších lidí soutěžících. (Hidan)
  • Gary Striteski je potomkem imigrantů z Československa, jeho rodiče se zde narodili. (Zix.)

Reklama

Reklama