Reklama

Reklama

Kdo přežije - Mikronésie

(série)
  • USA Micronesia – Fans vs. Favorites (více)

Obsahy(1)

Šestnáctá série této známé reality show se natáčela na ostrově Koror v souostroví Palau. Právě zde je vysazeno 20 soutěžících, kteří budou rozděleni do 2 kmenů (Airai a Malakal) a následně budou den co den (po dobu 39 dnů) bojovat o jídlo, základní potřeby a tzv. imunitu. Vítěz soutěže si nakonec odnese 1 milión dolarů. (Deco.20)

(více)

Recenze (154)

selfesteem 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádní série. Nádherné prostředí, ostřílení soutěžící, spousta podrazů, úžasné odměny, perfektní výkony ve výzvách, známé tváře, spousta nečekaných zvratů, i v podobě nečekaných zranění. Protože jsem měla ráda pana hrobaře Jamese už z Číny, fandila jsem mu i zde. Za nejlepší část považuji aukci o jídlo a jeho free food v podobě polévky z netopýra - to byl geniální moment. ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery!: Opět skvělá řada survivoru!! Možná dokonce nejlepší. Čím bych začala..S výherkyní Parvati jsem spokojená, což se divím :)), nikdy mi sympatická nebyla. Musím ovšem uznat, že stačí mít mozek a dá se dopracovat velmi daleko. Celkově s poslední trojkou jsem byla spokojená. Na některé okamžiky nikdy nezapomenu, opravdu perfektní např: Ozzyho vyřezaná soška imunity :)) , uplácení jídlo za imunitu :)), Jonathanův odchod, Kathyinin odchod. Velmi dojemné nebo vtipné scénky, které stojí za povšimnutí. Nejvíce mě překvapil Ozzyho odchod a když se nechal Erik doblbnout a daroval imunitu :)).Oblíbenci: Ozzy, Kathy, Cirie. Neoblíbení: Jason, Erik, Eliza. Erikovo napodování Ozzyho mi přišlo opravdu trapné, až ubohé. Fairplay naopak dost příjemně překvapil :) i když zmizel tak brzy...Celkově jsem s celou řadou spokojená, bavila mě velmi moc, shlédla jsem ji za 3 dny, nasmála jsem se zatím nejvíc ze všech řad. A byli i nejlepší lidé..5* perfect. ()

Reklama

SallyZen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

POZOR TENTO KOMENTÁŘ OBSAHUJE SPOILERY!!!!!!!!!!!!!!.... Mikronésie je výjimečná po většine stránek. Samozřejmě rozdělení do kmenů, kde jedni jsou fanoušci Survivoru a druzí hráči, kteří už někdy tuto soutěž hráli, ale nedotáhli to do vítězného konce. Sice jsem některé řady neviděl, takže takovou Ami, Fairplaye, Elizu nebo Cirie jsem neznal. Mikronésie sama o sobě je velice působivá. Krásné pláže a okolí. Nutno dodat, že nechybí ostrov vyhnanství, kde se dal hledat symbol imunity. Přišlo mi akorát, že k tomu aby ho někdo našel byla potřeba větší fyzická a plavecká zdatnost, takže si neumím představit Cirie, jak ho tam hledá. Po dvou dnech jsem si hned vyhlédl favority jak od fanoušků, tak i od favoritů. u fanoušků to byl silák a zároveň docela dobrej taktik Joey, učitel aerobiku Jason a prohnaná Nathalie. U favoritů samozřejmě můj oblíbenec už z Fidži Yau-man a chytrý Jonathan. Bohužel situace se nevyvíjela pro mé favority příznivě. A nakonec se z toho stal dost kontroverzní díl Survivoru. Zaprvé se ukázalo jak jsou ženský prohnaný a chlapy naivní a hloupí. Potvrdilo se to u Ozzyho, Jasona a samozřejmě úplně nejvíce Erika. Zadruhé mě štvalo, že se tu přihodilo mnoho zranění, kvůli kterým odjeli velice dobří hráči. Finále docela překvapilo a zároveň zklamalo. Do takový půlky jsem opravdu nechápal, proč je tento díl tak oblíbený, ale pak jsem pochopil. Kmenovky byli parádní. 90% ()

Wimy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemůžu jinak než plnej počet. Nikdy jsem Survivora nesledoval, ale když jsem viděl na Coolu nějakej díl jiné série kde byl James, a pak jsem si všiml, že začli dávat tuhle od prvního dílu a James tu byl taky, tak jsem se podíval na první 2 a úplně tomu propadl. SPOILER: Sice to nevyhrál nikdy z mých 2 oblíbenců Ozzyho a Jamese , ale ten aspoň vyhrál cenu za oblíbenost. A celkový vítězství Parvati bylo možná "zasloužený", ale radši bych viděl jako vítězku Amandu. ()

mysak.pitlik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší série, kterou jsem zatím viděla. Holky si to opravdu dávaly. Jen Amandino ksichtění mi celou dobu vadilo. Ta holka je tak unylá, že opravdu nechápu, proč všichni mluvili o tom, jakej je to báječnej stratég. A Jason s Erikem mají být fanoušci? Jestli tu hru skutečně někdy sledovali, tak jsou to pitomečci k neuvěření. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • Jeff Probst byl proti účasti Jonna Fairplaye v 16. sérii v Mikronésii. Proti rozhodnutí producentů však nakonec neuspěl. (Kulmon)
  • Soutěžící Erik Reichenbach je druhý soutěžící a jedním ze tří, který se vzdali imunity na kmenové radě. Je první, kdo kvůli tomu poté vypadl. (Zix.)

Reklama

Reklama