Reklama

Reklama

Kdo přežije - Mikronésie

(série)
  • USA Micronesia – Fans vs. Favorites (více)

Obsahy(1)

Šestnáctá série této známé reality show se natáčela na ostrově Koror v souostroví Palau. Právě zde je vysazeno 20 soutěžících, kteří budou rozděleni do 2 kmenů (Airai a Malakal) a následně budou den co den (po dobu 39 dnů) bojovat o jídlo, základní potřeby a tzv. imunitu. Vítěz soutěže si nakonec odnese 1 milión dolarů. (Deco.20)

(více)

Recenze (154)

Laerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

16. řada přinesla další ojedinělý sociální experiment: proti sobě postavila zkušené oblíbené hráče, kteří již od prvních okamžiků přesně vědí, co mají dělat - a největší fanoušky hry, kteří sice mají nulové "praktické" zkušenosti, zato zase mají výhodu v teorii a ve znalostech o svých soupeřích. Tahle řada je jednou z nejlepších díky skvělé interakci "hvězd" a "fandů", neuvěřitelným zvratům (tato řada se může "pyšnit" nejvyšším počtem odsoupení ze hry kvůli zdravotním či osobním důvodům) a velmi zábavných kmenových rad (snad na každé se stane buďto drsný blindsind nebo komický výstup hodného Zlaté maliny - aneb výborné hrátky se všemi možnými typy imunit:-D). V téhle řadě jsou skvělé charaktery a figurky, které se vám vryjí do paměti: blbec James pokračuje ve své nekonečné blbosti; Fairplay opět provokující Jeffa; Eliza a její klacek:D; Ozzy+Amanda=Love(not)forever; podrazácká zmije Parvati dotahující svoji taktiku k dokonalosti; Cirie se slizkým úsměvem a záměry hodné krysy; přidrzlý Jonathan; "americký hrdina" Yau-Man :D; nudná a opět nevýrazná Amy.... z kmene fanoušků se prosadili (u mě) především Erick (za svůj "geniální" herní tah a svůj nelíčený entuziasmus), Jason (soupeřící o titul největšího blbce pod sluncem), a pak dvojka Chet-Joel, aneb nejoblíbenější "pár" této série:) ()

MrGregor 

všechny recenze uživatele

Úžasná soutěž, plná zajímavých her a šílených intrik. Už jako malý jsem Survivory sledoval, ale až teď jsem se odhodlal ke shlédnutí celé řady, no a protože v televizi zrovna běžela tato, vybral jsem si ji jako první. A dobře jsem udělal, mnoho lidí píše, že se jedná o nejlepší sérii a já se jim vůbec nedivím, většina soutěžících je sympatických (až na takového Cheta nebo Tracy...), hry jsou originální a série je nabita intriky a podfuky. Takže shrnutí: Jsem rád, že jsem začal zrovna Mikronésií. A rozhodně hodlám ve sledování pokračovat :) ()

Reklama

Lucillle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle série byla perfektní hned od začátku, favority jsem znala všechny kromě holek z Vanuatu, a že to fakt byli super favoriti a s fanouškama sjem se postupně seznamovala. Stala se z toho ale luxusní čarodějnická seance. To co tam ty čubky všechno těm chudákům chlapům provedly no fakt hukot. Když mi vyřadili favorita Ozzyho, byla sem fakt naštvaná, když odešel James, tak taky. Ale nejvíc jsem soucítila s Erikem, když si ho vzaly na paškál a přiravily o náhrdelník, respektive řvala jsem na něj, ať neni blbej a nic jim nedává :) Vítězství Parvati mi neva, ale fandila jsem Amandě.. Mikronesie rules! ()

st.ranger 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je vidět, že opětovní návštěvníci mají navrh a dokáží také lépe spolupracovat než sorta lidí, která všechno dosavadní dění obkoukávala z televizních obrazovek. Fanoušci postupně mizí, z favoritů odstřelí okamžitě mizeru Fairplaye a nebezpečného Yau-mana. Nevyrovnanost poměru sil je zřejmá od začátku až k promíchání, kdy se stále jedná o intrikování proti fanouškům. Zásadní ránou je ale nepochopitelná nebetyčná hloupost a naivita fanouška Erica, který by při troše snaze a logického uvažování dokázal zaujmout pozici ve finálové trojce. Bohužel je zničen slepičím komandem a není schopen nijak rozmýšlet své kroky, které se mu nakonec vymstí. S výhercem nejsem spokojen, protože za celou dobu se pouze vezl na vlně silnějších a prohnanějších. Též nedovedu pochopit důvěru či empatie v charakter Amandy. Pro mě je to nesympatická potvora neschopná vymyslet strategii několik kroků dopředu. Její lži jsou navíc průhledné a chování nedůvěryhodné, zvláště pokud ji porota kritizuje, kouká smutně jako zpráskaný pes. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

POZOR TENTO KOMENTÁŘ OBSAHUJE SPOILERY!!!!!!!!!!!!!!.... Mikronésie je výjimečná po většine stránek. Samozřejmě rozdělení do kmenů, kde jedni jsou fanoušci Survivoru a druzí hráči, kteří už někdy tuto soutěž hráli, ale nedotáhli to do vítězného konce. Sice jsem některé řady neviděl, takže takovou Ami, Fairplaye, Elizu nebo Cirie jsem neznal. Mikronésie sama o sobě je velice působivá. Krásné pláže a okolí. Nutno dodat, že nechybí ostrov vyhnanství, kde se dal hledat symbol imunity. Přišlo mi akorát, že k tomu aby ho někdo našel byla potřeba větší fyzická a plavecká zdatnost, takže si neumím představit Cirie, jak ho tam hledá. Po dvou dnech jsem si hned vyhlédl favority jak od fanoušků, tak i od favoritů. u fanoušků to byl silák a zároveň docela dobrej taktik Joey, učitel aerobiku Jason a prohnaná Nathalie. U favoritů samozřejmě můj oblíbenec už z Fidži Yau-man a chytrý Jonathan. Bohužel situace se nevyvíjela pro mé favority příznivě. A nakonec se z toho stal dost kontroverzní díl Survivoru. Zaprvé se ukázalo jak jsou ženský prohnaný a chlapy naivní a hloupí. Potvrdilo se to u Ozzyho, Jasona a samozřejmě úplně nejvíce Erika. Zadruhé mě štvalo, že se tu přihodilo mnoho zranění, kvůli kterým odjeli velice dobří hráči. Finále docela překvapilo a zároveň zklamalo. Do takový půlky jsem opravdu nechápal, proč je tento díl tak oblíbený, ale pak jsem pochopil. Kmenovky byli parádní. 90% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • Tři soutěžící vypadli ze hry, aniž byli vyřazeni kmenovou radou. Dvakrát pro vážné zranění a jednou psychické zhroucení. (Sekmen)
  • Jason Siska je první soutěžící, který pochází z Amerických Panenských ostrovů. (Zix.)
  • Soutěžící Erik Reichenbach je druhý soutěžící a jedním ze tří, který se vzdali imunity na kmenové radě. Je první, kdo kvůli tomu poté vypadl. (Zix.)

Reklama

Reklama