Reklama

Reklama

Kdo přežije - Gabon

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2008

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Sugar Kiper, Bob Crowley

Obsahy(1)

Tvrdá hra o přežití na africkém kontinentu, kde osmnáct soutěžících doslova bojuje třicet devět dní o přežití, vodu, pití, a nakonec poslední přeživší vyhraje odměnu milión dolarů. (reich)

Recenze (78)

Kothy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nádherné prostředí rovníkové Afriky. Opět netradiční rozdělení kmenů. A zase je to dost nevyrovnané. Ani prohození členů nepomohlo... Ale dvojité prohození vidím poprvé. Začíná se mi to líbit čím dál víc. Teprve po sloučení to začne být sranda. Randy je snad nejotravnější chlap, co tam kdy byl. Škoda, že to nevyhrála Sugar... ()

burina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(Obsahuje spoilery) Sledovať sociálne spolužitie pinupky Sugar, dedulu Boba (klobúk dolu pri súťažiach), večne naštvaného Randyho či ukričanej Crystal bolo miestami zaujímavé, až na to, že len málokto mal určenú stratégiu a naozaj sa jej držal počas hry. O to viac zamrzí skoré vyradenie ACEa, ktorý mohol ešte poriadne zamiešať karty. Z finálovej trojky si to podľa mna najkviac zaslúžila Sugar ale pri počte hlasovej ktoré získala nudná Suzie som rada aj za Boba. Obľúbenci: Marcus, Charlie, ACE /// Neobľúbení: Suzie ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud jste neviděli, tak raději nečtěte! Na survivoráckém webu je tato řada podle oblíbenosti až na pátém místě od konce, tak jsem byl na vážkách, jaká tato řada bude, ale nakonec se mě líbila, i když poslední díl před finálem už nebyl podle mých představ. Ze začátku jsem si oblíbil kmen Fang. Oblíbení hráči: Ken, Crystal. Crystal jsem viděl nejprve ve videu, kde byly ti nejvíce blázniví hráči ze všech sérií, tak jsem na ní byl zvědavý a překvapilo mě to, proč vlastně mezi těma bláznama byla? Nejdementnější hráč snad ze všech sérií co jsem viděl byl a je Randy. To je prostě egokokot. Taky přibyla nová hráčka do mého seznamu neoblíbených hráčů a to je Corinne. Vítěz byl docela fajn. ()

Moly 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

OBSAHUJE SPOILERY: Aneb jak by to asi dopadlo, nebýt jednoho twistu ze strany produkce... To, co řekla Corinne na FTC Sugar, bylo hrubé, ale vůbec ne mimo mísu. A ať si ji zatracuje, kdo chce, jak chce, narozdíl od Sugar jde o výtečnou hráčku se slibným potenciálem. Sugar se však chová jako rozmazlený, zlomyslný, nevychovaný, ufňukaný fracek, který je přesvědčen o své dokonalosti a neodolatelnosti. Tak to tedy ani náhodou. Ač jsem místy doufala v to, že tu husičku jenom hraje, pravda byla mnohem, mnohem krutější, a to v podstatě ke komukoliv, kdo se s ní spojil (nic proti gustu, kdyby šlo o něco blížící se strategii a nikoliv ten emoce zvracející chaos, který nám byl nabídnut). Za to, jak poškádlila Randyho kvůli pivu na dražbě ji nemám ráda, za to, jaký tyjátr udělala kolem sušenek (kde byl zjevně v právu Randy a opravdu nerozumím tomu, proč na to nikdo za celou show nepoukázal a naopak si tento incident přičítala Sugar k dobru) bych jí s chutí plivla do ksichtu, ale za to, co o Randym řekla na kmenovce, když napsala jeho jméno, ji takřka nenávidím. Oblíbenci (ne nutně v tomto pořadí): Marcus, Charlie, Corinne, Bob a RANDY; Prudiči: Sugar, Sue, Ace, Crystal, Gillian. Jak pronesl Randy na FTC: Všichni mi polibte... ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery. Velká změna byla tá, že se soutěž neodehrávala u moře, takže naprosto odlišné..Zvířata mě naprosto fascinovaly..Soutěžící byli perfektní, jako vždy jsem fandila slabšímu kmenu ;D) Rozhodně stojí za zmínku stratég Ken, který vylítl opravdu až když šlo do tuhého a nedalo se nic jiného čekat, ale na jeho věk byl opravdu perfektní..Randy byl jeden z největších blbců v dějinách Survivoru, Sugar a její hlášky na něj mě dostávaly, a konečná falešná imunita pro Randyho - to byla dokonalost sama..GC se mi líbil, ale bohužel vylítl brzy, protože odmítl vést kmen :) ..Susie jsem měla ráda zezačátku, později už ne, ale že by mi vyloženě vadila, to taky ne..Gillian si budu pamatovat rozhodně skrz její šíření dobré nálady..Crystal - má největší favoritka - ačkoliv se jako atletka moc neukázala, tak pro mě byla nejlepší a škoda jejího vyhazovu..Corinne mě nejvíce pobavila na poslední kmenové radě, občas mi jí bylo líto, ale mezi mé oblíbence nepatřila.Sugar - zezačátku se mi nezamlouvala, od cca poloviny skvělá, vítězství jsem jí přála, bohužel to nevyšlo ale nevadí Jessica se proslaví i bez Survivoru, Sugařin ostrov je opět v dějinách ;D)..Ace , velký pěkný silák, ale to je tak vše, vyhazov mi fakt nevadil..Poslední vítěz nakonec - Bob - to byl zase ten zlatý střed, nevadil mi ani jsem mu nefandila, škoda že nevyhrál někdo jiný, ale zase obdivuhodný výkon za jeho 5 výher po sobě.. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (9)

  • Crystal Cox byla uváděna jako olympijská vítězka z roku 2004 ve štafetě žen v běhu na 4x400 m. Tehdy to platilo, v roce 2012 jí byla medaile odebrána kvůli přiznání dopingu. (Zix.)
  • Podruhé se americká verze show Survivor odehrává na africkém kontinentu. (Grimaldi)
  • Randy se do soutěže hlásil celkem patnáctkrát. (Kulmon)

Reklama

Reklama