Reklama

Reklama

Kdo přežije - Hrdinové proti padouchům

(série)
  • USA Heroes vs. Villains

Obsahy(1)

Hrdinové versus zloduši - přesně takový název nese 20. řada americké reality show Survivor, která se natáčela na samojském ostrově Upolu. Setkáme se zde s dvacítkou soutěžících, které jsme mohli vidět už v předešlých sériích. A jak napovídá titulek, nebudou to jen tak ledajací hráči. O jeden milión dolarů se totiž utkají oblíbení, sympatičtí "trosečníci" proti těm, jejichž pověst není zrovna nejlepší. Kdo zvolí nejlepší strategii, vydrží všech 39 dní a odnese si výhru? (Deco.20)

(více)

Recenze (130)

Attta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začáteční rozvíření vod Jeffovými otázkami a následná soutěž o odměnu dala jasně najevo že půjde o obrovský boj, ale přitom šanci jak si užít patrně poslední survivor pro naše staré známé a časem trochu otřískané trosečníky. Rivalita a známé tváře v kombinaci s pěknou přírodou mi nedaly spát a tak trochu jsem si zavzpomínal na ty nejlepší okamžiky survivora za těch přibližně 10 let kdy už běží. Ty skryté imunity ve hře byly už trochu přehnané, ale za to to bylo o HODNĚ zajimavější a pestřejší. Člověk opravdu nemůže na nic spoléhat pokud jde o survivora a je jasné že není nic jistého natož když svezete ty nejvychcanější a nejchytřejší hráče na jeden ostrov. Pro mě jasných 5 hvězd za to našeptávání a nesmrtelnou rivalitu některých hráčů!!!! ()

Dienzenhofer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za 1. ujasněme si jednu věc Johnny Fairplay, Russell > Sandra- vždy vyhrála naprosto omylem. Parvati zajímavý hráč, ale byla tuhle sezonu spíše příživník. Rupert je sympaťák, ale je jasně loutkou Sandry, která ho donutí vždy udělat to co chce ona. Russell je frajer, ale tady byly momenty kde mě trochu zklamal. Trochu mě štve že nedokázal přijmout prohru, ale porota byla extrémně ublížená v čele s Rupertem a Danielle. Chyběl mi starý Coach, ale ten nový je sympatičtější. Jerri dobrá holka a docela sympaťačka, ten hate byl v minulých sezonách docela neoprávněný. Vítěz je takový jaký je, ale lepší než Parvati. ()

Reklama

danielosbourne 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

OBSAHUJE SPOILERY O CELÉ SERII A CELKOVÉM VÍTĚZI !!!!! Tak a je to tu. Na Heroes vs. Villains sem se těšil asi ze všech řad nejvíce. Musel jsem však shlédnout i nějaké předešlé řady, abych z toho vůbec něco měl a znal hráče. Od začátku jsem fandil Hrdinům a oni to zatím docela slušně projeli. Odcházel jeden muj oblíbený soutěžící za druhým. Nejvíc mě však štval Russell. Chápu, že při téhle hře je nutná nějaká taktika...ale Russell si opět vybral tu nejhorší jakou mohl. Navíc je na něm vidět, že mu nejde o peníze (protože už víme, že jich má více než dost), ale jde mu o to proslavit se jako poslední přeživší. A víte co...jsem nadšenej, že se mu to nepovedlo. Chvíli jsem se bál, kdo že to vlastně dojde do finálový trojky, ale když tam došla Parvati, by jsem spokojen a byl jsem si jistej, že to vyhraje. A ejhle, ona to vyhrála malá špionka, která se snažila celou hru o velký zvrat a nikdy se jí to nepodařilo. Její hra mi přišla jako když vezmete mallému dítěti hračku, dáte si jí nad hlavu a ono se pro ní snaží vyskočit, ale nikdy tam nevyskočí. S celou serií jsem spokojen. Jak jsem se na ní těšil, tak svůj účel splnila. Top hráči: Cirie, Amanda, Parvati Nejméně oblíbení: Russell, Coach, Boston Rob ()

DonQ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělý výběr soutěžících. Až na jednoho či dva soutěžící se skutečně jedná o výkvět toho lepšího a v některých případech toho nejlepšího, co Survivor dosud nabídl. Samozřejmě je zde výrazná stopa Russela, který svou přítomností opět hodně strhává pozornost na sebe, ale mne jeho hra bavila i v Samoe, takže mne to nerušilo. Negativně však musím hodnotit, že se TV rozhodla v této řadě opakovat jen staré výzvy a nepřišla s žádnou novou. Pokud jde o napětí z průběhu hry, tak i zde je trochu mínus vzhledem k jednomu slabšímu kmeni, který tak víceméně od počátku určil svůj osud. A pokud budu hnidopich, tak na můj vkus zde bylo málo nečekaných zvratů (na to že tu je Russel, Parvati, Bob...) oproti starším řadám. Takže celkově mne dvacítka hodně bavila, užil jsem si staré a prověřené tváře, ale určitě bych našel hned několik sérií, které mi utkvěly v hlavě i více. Seznam oblíbenců by byl rozsáhlý, ale veskrze lze odkázat na finálovou trojku, která došla do finále naprosto zaslouženě. Naopak mne zklamal "texaský kovboj", který ve své původní sérii byl ztělesněním fyzické dokonalosti a po dvanácti letech působil překvapivě opravdu hodně vyhasle. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Perfektní série u které mě několikkrát málem kleplo. Zprvu mě hodně překvapilo jak většině hráčů(i mých oblíbencům)od posledně nehorázně nabobtnalo ego, a než jim začalo hořet u prdele(nebo je nezbrzdila vyšší moc)chovali se jako arogantní mistři světa... V tomhle ohledu mě velmi překvapil Rob, který se za ty roky opravdu přetrransformoval z bezohledného zmrda na sympaťáka s-až hrdinským-srdcem......... Poprvé za ty roky, co jsem opravdu spokojený s výsledkem(já to té Neúnavně hláškující osobě prostě přál). Až na pár vyjímek(hlavně v první půlce hry, kde odpadlo dost hodně silných hráčů)dostali všichni přesně to co zasloužili(tozn. někteří vůbec NIC-muheheéé :D )............. V rámci survivorů 100% ()

Galerie (3)

Zajímavosti (24)

  • Lokalita natáčení (Samoa) byla použita již v předešlé sérii Kdo přežije: Samoa (2009). Z tohoto důvodu bylo snazší vše připravit a natáčení této série tak začalo pouhých 20 dní po skončení předchozí řady. Ze stejného důvodu probíhal casting soutěžících na obě série současně. (Hidan)
  • Téměř polovina castingu hraje již potřetí, přesněji 9 hráčů. Zbylích 11 hraje po druhé. (Zix.)
  • Lokalita natáčení (Samoa) byla krátce po skončení natáčení zasažena zemětřesením a vlnou tsunami. Zdravotní tým show Kdo přežije zde proto zůstal, aby pomohl místním. (Hidan)

Reklama

Reklama