Reklama

Reklama

Kdo přežije - Nikaragua

(série)
  • USA Nicaragua
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2010

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Alina Wilson

Obsahy(1)

Poznejte krásu Jižní Ameriky a Karibského moře. Tvrdá soutěž, kde každý doslova bojuje o místo v kmeni, vodu a pití. Překvapení a zvraty jsou na denním pořádku, ten kdo nezíská nebo nevyhraje imunitu, bude vyloučen. 39 dní, dvacet soutěžících a pouze jeden z nich obdrží titul posledním přeživší, díky kterému vyhraje jeden milion dolarů. Toto všechno vám přináší jednadvacátá řada Survivor: Nicaragua. (reich)

(více)

Recenze (69)

Viktooorka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mezi čekáním na novou epizodu 38. série si tak projíždím předchozí série. Zaměřila jsem se hlavně na ty, které si moc nepamatuji. Z této série jsem si vlastně pamatovala jen Brendu, pár obličejů, ale jinak vůbec nic. V průběhu sledování se mi občas cosi vybavilo a otázky typu: "Jak jsem mohla zapomenout na tu příšernou NaOnku :D." Měla jsem problém tuhle řadu (podruhé) dokoukat, ale chtěla jsem vědět, kdo vyhraje. S vítězem jsem pochopila. Survivor Nikaragua raději zapomenout :D Příšerný cast, příšerný vítěz. Vzkaz pro mé budoucí já: "Tuto řadu už si potřetí nepouštěj, nestojí to za to!" ;o) ()

civrss 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Má první řada, kterou jsem viděl od začátku až do konce. Z celkových tří finalistů jsem nejvíce fandil pozdějšímu vítězi, proto převládá spokojenost. Porovnávat jednotlivé řady je náročné, když jich máte nakoukáno opravdu málo. Hned jsem se pustil do další řady. Proč nadávat? Díky této řadě jsem se tak trochu stal Survivor závislákem. ()

Reklama

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

OBSAHUJE SPOILERY Starý a mladý kmen, jako nový herní trik pro zvýšení ratingu Medailon síly a rozmanitý a z větší části i vcelku sympatický a zajímavý cast. Kde je tedy chyba? Ve vývoji. Plusem je relativní nepředvídatelnost, mínusem fakt, že řada je nepředvídatelná proto, že lidé u moci hrají nelogicky... Bohužel. V sérii příšerných rozhodnutí odchází jeden zajímavý hráč za druhým, zatímco mrtvá váha se úspěšně drží prakticky do konce, jak to tak někdy bývá. Dalším mínusem je první dvojitý quit v historii a nepřátelská atmosféra, kterou zasévá hlučná ženská se sociální hrou na úrovni Russella Hantze, otravná NaOnka. Můžeme být alespoň rádi, že si svým quitem zajistila nemožnost opětovné účasti. Hřebíčkem do rakve je pak.. Vítěz: odpad! S přehledem nejhorší vítěz celkově, ve finále naprosto nahodile, s nulovou strategií a konstantní idiocií (močení do soutěžního bazénku...), prostě jak hloupý blondýn k milionu přišel. Oblíbenci: Matthew "Sash" Lenahan, Brenda Lowe, Alina Wilson ()

kinghome 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musim se připojit k většině. Tohle byla ta nejhorší řada vůbec! Co to mělo bejt? Naprostý nelogický chování většiny soutěžících a hlavně žádná vůdčí osobnost. Plus co mi celou sérii totálně zhnusilo byla Naonka! Totální odpad s ghetta, která jen kradla a nevím jestli měla nahradit Russela jak tu někdo říká, ale i kdyby, tak se jí to rozhodně nepovedlo. Russela měl každej rád. Naonka je prostě jen vypatlaná píča. No a pak tu je vítěz celý série. Totální vypatlanej klučík, kterej se choval celou dobu jako 10ti letý děcko. No tahle série byla hnus. 35% ()

Galerie (2)

Zajímavosti (7)

  • V kmeni starších Espada soutěžil legendární trenér amerického fotbalu Jimmy Johnson. Ve své kariéře vyhrál národní univerzitní mistrovství a dvakrát Super Bowl. (Zix.)
  • V sérii Nicaragua byl poprvé představen tzv. Talisman moci, který kmeni, jenž jej vlastní, přináší výhodu v soutěžích. (VooDoo:*)

Reklama

Reklama