Reklama

Reklama

Kdo přežije - Nikaragua

(série)
  • USA Nicaragua
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2010

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Alina Wilson

Obsahy(1)

Poznejte krásu Jižní Ameriky a Karibského moře. Tvrdá soutěž, kde každý doslova bojuje o místo v kmeni, vodu a pití. Překvapení a zvraty jsou na denním pořádku, ten kdo nezíská nebo nevyhraje imunitu, bude vyloučen. 39 dní, dvacet soutěžících a pouze jeden z nich obdrží titul posledním přeživší, díky kterému vyhraje jeden milion dolarů. Toto všechno vám přináší jednadvacátá řada Survivor: Nicaragua. (reich)

(více)

Recenze (69)

Havaj8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Miluju Survivor, ale tohle byla rozhodně jedna z těch slabších sérií. Rozdělení na mladý a starý plus ten Talisman of power...no zle rozdělený. Vypadávali hodně brzo zajímavý lidi a prostě žádný zvraty na kmenovkách, žádný akce....Ale Fabio, mě se naopak tenhle kluk líbil, dělal ze sebe blbce ale prostě tím bavil, a tomu i pomohlo se dostat daleko, ale nakonec když potřeboval, sem mu tak fandil a on dokázal vyhrát co se dalo. Fakt sympaťák a sem rád za vítěze, z ostatních už tolik lidí o kterejch by mohla bejt řeč ani neni. Dvě holky který vzdaly, už kvůli tomuhle by měli dávat pokuty, spousta lidí vypadne, spousta lidí se tam ani nedostane a oni odstoupěj. Naonka nesympatická od začátku, Purple Kelly, jedna z těch hezčích v sérii, Dan kvůli zranění nic moc, ale dostal se překvapivě daleko. Možná od Martyho sem čekal víc, Brenda až moc přeceněná...no zlatej střed :) ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z jistých úhlů pohledu to je opravdu jeden ze slabších survivorů(hlavně v kontrastu s extatickou s20). Nakonec to ale není až taková katastrofa jak naznačovaly první díly( banda plesnivých starochů a mladých bezmozků-no brrr). Problém je v tom, že to síto které zafungovalo a nejnudnější a nejotravnější kusy poslalo šmahem domů, bylo tentokrát až moc hrubé a tak skrz docela brzo propadlo i pár zajímavých hráčů... Výsledek je pak taková znouzectnost, kdy to celé zachránil poslední-alespoň trochu osobitý-hráč(pokud tedy opravdu uvěříme, že hrál..).......... Nakonec bych snad jen vyzdvihnul Martyho(fakt inteligentní hráč), zastal se Neonky(sice trochu hlasitá ale její boj s jednonohýma trosečníkama chápu :D ), smekl klobouk před Jane(neuvěřitelná výdrž), a Danovi předal cenu za nejzoufalejšího bojovníka v soutěžích vůbec) ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oblíbenci: Fabio, Benry. Vítězství: Přeji. V první části série se o zábavu staral pouze Fabio se svými malými-velkými nehodami, popřípadě NaOnka se svými "já to tu nevydržím" a "jestli se vám nelíbím, můžete mi políbit" výlevy, soutěž jako taková se rozjela až ke konci a stejně nepřinesla nic nového. ()

Rogue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

mafián co je na tom fyzicky lépe než průměrná žena, neskutečně bizarní krádeže, psychicky vyšinutá černoška - poslední afroameričanka v soutěži (z jedné), zvedání osmdesátilibrových psů, megadivné výlevy na kmenovkách, double quit a dementní blondýn... nejzkurvenější řada ve které v sérii retardovaných a nahodilých rozhodnutí odchází jeden zajímavý hráč za druhým, podpořena účastí největší píči v historii a korunovaná příšerným vítězem ()

Galerie (2)

Zajímavosti (7)

  • V sérii Nicaragua byl poprvé představen tzv. Talisman moci, který kmeni, jenž jej vlastní, přináší výhodu v soutěžích. (VooDoo:*)
  • V kmeni starších Espada soutěžil legendární trenér amerického fotbalu Jimmy Johnson. Ve své kariéře vyhrál národní univerzitní mistrovství a dvakrát Super Bowl. (Zix.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno